Murrettu! 3 myyttejä paino loss.

&'; ve kaikki olleet siellä, seisoo peilin edessä tai tallentaa pukuhuone tai edessä meidän kaapista, mietin miten ihmeessä paino juuri voittanut &'; t mene pois. No solki ylös ihmisiä, koska mitä minä &'; m sanomassa on gonna kääntää kaiken Käytät ikinä ajatellut laihtuminen ylösalaisin!


Myytti # 1: Jos syön mitä todella haluan I &'; ll lihoa.


Ongelma on, että meillä ei ole aavistustakaan, mitä me todella haluamme. Syömme kun me &'; uudelleen surullinen, ahdistunut, järkyttynyt, yksinäinen, turhautunut, ja kyllästynyt. Haluamme jotain, joka tuntuu paremmalta, mutta se &todellisten tuloste; s ole selvää, mikä se on tai jos se &todellisten tuloste; s jopa mahdollista meille SO syömme. Syömme kun me &'; uudelleen nälkä ja kun me &'; uudelleen ole nälkä ollenkaan. Todellisuudessa useimmat meistä ei enää sallia itsellemme jopa nälkä.

&'; ve menettänyt kosketuksen mitä todella, todella tuntuu hyvältä meidän aito itsenne ja kehomme.

Mitä tehdä?

Kokeile tätä: seuraavan kerran haluat syödä jotain, siirtyä suussa ja sen sijaan, pudota alas vatsan tuntea mitä &'; s todella totta sinulle. Vatsa on paljon parempi tuomari nälkään ja millaista ruokaa, joka todella tuntuu hyvältä kuin suusi koskaan.

Miksi?

Suusi jahtaa kirkas, kiiltäviä esineitä hellittämättä. Se &'; on aina nälkä, mutta usein ei erilaisia ​​asioita, jotka ovat syvästi tyydyttävä sinulle. Jos olet tarkistanut sisään kehon ja söi mitä oli syvästi tyydyttävä kehon, suurimman osan ajasta, miten voisit koskaan tuntea riistetty?

Kun maksat hieno huomiota siihen, mitä tuo iloa aidon itsenne ja miten kehosi tuntuu, et todellakaan voi syödä mitä todella haluat.


Myytti # 2: Sinun täytyy käyttää paljon yöpyä Ihannepainosi.


Kysyn sinulta jotain. Jos vain söi kun olit nälkäinen, lopetit kun olit täynnä, ja söit mitä kehosi määrännyt se tarvitsi uusimmat tiedot miten voisit lihoa? Miten se olisi mahdollista? Se &'; s ei. Niin, kehotan teitä harkitsemaan uudelleen kaikki syyt, miksi luulet “ on &"; selvittää, koska ne ovat juuri samoista syistä, miksi vihaat treenata. Tarkoituksena liikunta on hyvin yksinkertainen:

 1. tuntuu hyvältä – silkasta ilosta liikkeen.
 2. Voit kouluttaa kehosi voi tehdä jotain, joka tekee sinusta tuntuu hyvältä!

  Kehosi on suunniteltu vaihtelulta virrata. Kun veri, tai vettä tai happea, tai jopa aivot lakkaa liikkuvat asiat tulee pysähtynyt ja sitten ne alkavat hajota ja tuntuu surkea. Liikut sillä, jos todella kiinnittää huomiota, huomaat että liikkuvia tuntuu paremmalta kuin ei liiku. Ja liikut niin, että voit kiivetä että vuori, ajelu että rotu, katso niitä kauniita lihaksia solinaa, kävellä saamatta hengästynyt, tai tanssia ja ilmaista itseäsi. Tuntuu hyvältä!


  Myytti # 3: Laihdutus ja pysyä Ihannepainosi on kovaa työtä!


  runko tekee kaikenlaisia ​​monimutkaisia ​​asioita vaivattomasti ilman apuasi.

 3. Se hengittää, vaikka olet unessa.
 4. Se tuottaa adrenaliinia välittömästi saada sinut pois vaara.
 5. Se viettää 9 kuukautta ahkerasti luoda täydellinen ihminen, kun et tee mitään.

  Miksi luulet, että säilyttää terveen paino on yksi asia että on vaikea kehon tehdä?

  &'; s ei.

  &'; s yksinkertaisesti, että me don &'; t kuunnella sitä ja sitten ottaa kevyt runko ei tullut monimutkainen ja vaikea.

  osasi kuunnella kehoasi ja aidon itsenne kauan sitten, ennen kuin ruoka tuli rakkauden lähde, tai mukavuutta, tai viihdettä. Kun muistat miten kuunnella uskollisesti uudelleen, Ihannepainosi tulee vaivatonta samoin. Kutsun tätä kykyä pysyä uskollisena mitä ja kehon todella haluat, sinun sisäinen kunto.

  Joten, jos Käytät ve löytänyt itsellesi ostamista näihin kolmeen myyttejä, ajatella kevyempi. Käännä mittakaavassa ylösalaisin ja sen sijaan, kuuntele kuinka paljon kehosi voi kertoa ja tehdä sinulle- vaivattomasti!

  Kevennä mieltäsi, siirtää oman tottumukset, “ imitointi &"; paino ikuisesti.
  .

Fat Loss

 1. Miten aloittaa Getting parempaan kuntoon Jos olet rasvaa!
 2. Munkkeja ja kahvia? Kyllä kiitos!
 3. Kauneusleikkaukset Intiassa houkutteleminen ulkomaalaisten myös Kauneus Treatments
 4. Natural Painonpudotus voidaan saavuttaa!
 5. Terveellisyys omenaviinietikkaa Paino Loss
 6. Selluliitti - Koko totuuden ja vain Truth
 7. Viisi Helpoin ruokavalion I Know
 8. Miten Gluteeniton ruokavalio voi auttaa Suurin mahdollinen Painonpudotus?
 9. *** Neste ruokavalio menettää Weight
 10. Home Personal Training - 5 Voimaharjoittelu Vinkkejä ja miksi On hienoa Woman