Miten tehdä kirjallisuuskatsaus tehokkaasti?

Kirjoittaminen väitöskirja kirjallisuuskatsaus on pakkohankinta jokaiselle oppilaalle. Mennessä Opiskelija saavuttaa lukion, hän on saavuttaa kyky ja taidot kirjoittaa kriittinen kirjallisuuskatsaus
.Siksi tämä pala kirjallisesti opettaa sinulle miten kirjallisuuskatsaus. Kirjallisuuskatsaus voidaan tehdä mistä tahansa aiheesta tai aiheen ja se ei vaadi voit suorittaa uutta tutkimusta, vaan sinun on kirjoittaa arvio olemassa olevan tutkimustiedon tehdä kuka tahansa muu.

Perimmäisenä tavoitteena kirjallisuuden tarkastelu kirjoittaminen on tuoda lukijan tasalla kirjallisuudessa aihe & muodostavat maaperää toinen tavoite, kuten tulevaisuuden tutkimusta, joka voidaan vaatia alueella. Ajatus kautta kriittinen kirjallisuuskatsaus on ominaista voimassa virta ajatuksia; tasalla ja asiaankuuluvat viittaukset jatkuvasti asianmukaisia ​​vertailemalla ja tyyli; asianmukainen käyttö termistöjen; ja neutraali ja kattavan kuvan edellisen tutkimuksen aihe.

Jotta kirjoittaa kirjallisuuskatsauksen sinulla saavuttaa jo kirjoitettu kirjallisuus haluamasi aihe. Tästä voit valita romaani, novelli tai jopa essee ja sitten sinun täytyy kerätä kaikki asiaa koskevat tutkimusta, joka on tehty eri asiantuntijat opetettavan aiheen. Tästä voit mennä eri kirjastoissa tai jopa Internetin Internet on paras voimavara kellonajan kerätä lisätietoja vähemmän aikaa, mutta sinun on varmistettava internetin resurssit käytät ovat luotettavia ja trustable koska vain tosiasioihin linkitykset auttavat sinua tekemään kirjallisuuskatsaus.

Ennen kirjoittamista tarkastelun, lue kaikki materiaali, joka olet saanut kuin laittaa ymmärrystä paperille. Luominen ääriviivat ennen arvostelu omistaa myös korkea arvoinen ja voit järjestää kaikki tiedot olet. Voit laittaa alas kaikki luvut ja toteaa ääriviivat, joka auttaa sinua pysymään rajat aihe. Kirjallisuuskatsauksen pitäisi aloittaa pois thesis julkilausuma johdantokappaleen varsinaiseen tarkastelun, joka jaetaan osa-elinten ja lopulta; tekemisestä.

Näin ollen tekee kirjallisuuskatsauksen on noin esitetään yhteenveto tiedoista keräät olemassa olevasta tutkimuskirjallisuutta ja sitten tukemalla sen kanssa kriittistä arvioida kommentteja. Tämä on osa, jossa voit hiukkaakaan alas näkökulmasta aiheesta. Voit myös viitata muihin kirjallisuuskatsauksia todistaa pisteeseen tai selittää jotain.

Näin ollen tämä pala kirjallisesti selitti miten tehdä kirjallisuuskatsaus
helpoin ja tehokkain tapa.
.

terveysopetus

  1. Miksi omega 3 rasvoja ovat News
  2. Vaihdevuodet Management
  3. Vinkkejä Laser ihon hoito Acne
  4. Diagnosoitu syöpä: Mitä tehdä Next
  5. Kuinka parantaa visualisoinnin kautta kvanttifysiikan methods
  6. Jakaminen Personal Health Experience
  7. Hemorrhoid lapsilla: Hyviä Info
  8. Osallistavan on Puolet Ideal Hospital Care
  9. Lääkelaskut - Meneillään Challenge
  10. Varoitus merkkejä cancer