Salaisuus mahdollinen Discus Throw

Discus Tapahtuma on tehty ja soitti useita vuosisatoja nyt. Kaikki alkoi aikana antiikin Kreikan ajan kuin he ensin keksi ja ruokkii urheilua. Alun perin se oli vain yksi urheilullinen kokemus viime aikoihin asti viime vuosisadalla tai niin, jossa se jälleen virtaa osana olympialaisiin. Yleisurheilu koostuu huomattava määrä tapahtumia. Olympialaiset pidetään loistava tapahtuma ja jokainen maa poikkeuksetta pyritään saamaan että kunniaksi voittoja. Yli 32 maata osallistuu 4 vuoden välein, ja he yrittävät napata mahdollisimman monta kultamitalia kuin mahdollista vaatia loistava asema.

Jokainen maa vie paljon ylpeyttä osallistumisen ja jokainen urheilija edustavat hänen /hänen maa harjoittelee paljon vaikeampaa vuotta vain päivä &'; s tapahtuma. Seuraa tapahtumia koostuvat 100, 200, 400 metrin viiva ja rele tapahtumia. Kenttä tapahtumia koostuvat pituushyppy, korkeushyppy, laukaus-laittaa, kiekko, voimistelu, painonnosto, ammunta jne

Kiekonheitto liittyy pyöristetty levy puusta mukana metallinen vanteen ulkoreunasta. Paino kiekko vaihtelee sukupuolen urheilija. Miesten urheilijoille kiekko painaa noin 2 kg ja leveys on 22cms. Naisten kiekko painaa noin 1kg ja leveys on enintään 21cms. Pisteytys mahdollisuuksia annetaan ja paras heitto keskellä niitä katsotaan lopulliseen pisteet. Kokeneet urheilijat pystyvät heittää yli 70 metriä säännöllisesti.

säännössä määrätään, että pelaaja voi koskettaa ulkoista alueen pyöreän kiekon mutta voi koskettaa suljetussa ulomman metallisen vanteen. Osallistujat eivät saa siirtää pois heittää pyöreä parametri kunnes kiekko mailla jälkeen heiton ja etäisyys kirjataan. Suojellakseen katsojien koko tapahtuman suoritetaan sisällä suljetussa tilassa. Rakenne suljettu alue on melko vahva ja suunniteltu siten, että levy ei edes rebound ja vahingoittaa urheilija.
Tarkka jalkatyö on erittäin tärkeää luoda mahdollinen heittää. Tämä jalkatyö myös auttaa rehun nopeus antaa sille enemmän korkeutta ja etäisyyttä. Sinun pitäisi harjoitella käyttämällä seisomalla heittää porat, ennen kuin yrität virallisesti aloittaa heittää kiekko. Ei-heitto olisi käytettävä levy tukemaan heittää ja tasapaino. Lapa on suorassa eikä kyyryssä takaisin vaikka laajuus olisi sama leveä jalat. Sen pitäisi olla takaosassa ympyrän ja ryhti pitäisi olla niin, että vyötärön olisi hieman koukussa kun yrität heittää. Siirrä kehon paino vasen jalka jos olet oikeassa hander ja päinvastoin vasemman käden isku ja kiertää olkapää pitkin suuntaan kuin vapautat heittää.

Kaikki nämä varusteet ovat myynnissä verkossa. Voit myös löytää koulutusta lisävarusteita. Kirjaudu, www.tracknfieldgear.com lisätietoja.
.

urheilu

  1. Sahara City Homes, edullinen asuin ratkaisu Jaipur Sahara Intiassa Pariwar
  2. Oikeusministeriö tutkii Clemens
  3. Miten valita oikea Golf Clothing
  4. Laittamaan varten spot
  5. Voita Boxing ilman kipua kautta Online
  6. Miten lisätä Hyppää Ability
  7. Harjoitukset parantaa Vertical
  8. Miksi Jump käsikirja Worth Considering
  9. Nyrkkeilysäkki Ostajan Guide
  10. 5 Perinteiset pelit Mutta Ollut Today