Suojaa Investoinnit ajankohtaista korut Repairs

Fine korut on yksi klassinen ilmauksia rakkaus, kunnioitus ja palvonta kahden ihmisen välillä. Vuodesta korvaamaton perhe perintökalu kappaletta upouusi, kuohuviini timantti kihlasormus, oppia, miten suojella tätä arvokasta investointeja ajoissa koruja korjaukset.

Early Detection
Jopa kaikkein kestävä koruja on vielä melko hauras luonteeltaan. Ja etenkin kun kyseessä on erittäin arvokkaita tai sentimentaalinen kappaleita, menetys voi olla riipaisevia. Että &'; siksi se &todellisten tuloste; s niin tärkeää toteuttaa tarvetta koruja korjaukset ensimmäinen merkki. Toisin sanoen, Don &'; t odottamaan kaulakoru menetetään heikon lukko tai Diamond pasianssi irtoaa sen ympäristössä vuoksi heikentyneen piikki. Lähestyvästä tarve koruja korjauksia ei aina selvää paljaalla tai harjaantumaton silmä, joten jos epäilet, että koru on tullut kuluneet tai vahingoittuneet, viisas asia tehdä, on ottaa se tarkastettavaksi välittömästi. Älä käytä tätä korut kunnes se on tehty tämän tarkastuksen sekä kaikki tarvittavat koruja korjaukset.

Paras tapa havaita vaikutuksia pitkän aikavälin kulumista tai vahingoittaa koruja on tehdä säännöllisiä sisäisiä tarkastuksia. Tämä koostuu yksinkertainen, visuaalinen “ kerran yli &"; tarkistaa, että soljet toimivat kunnolla, kärjet ovat ehjät (ei löysä kivet) ja kaikki linkit ovat hyvässä kunnossa. Hyvä tapa päästä varmistaa, että pidätte kiinni melko säännöllisesti sisäistä tarkastusta aikataulu on tehdä tätä joka kerta, kun puhdistaa koruja. Pitäytyneet säännöllinen puhdistus aikataulu on myös hyödyllistä mittana ennaltaehkäisevä huolto, kuten body &'; s luonnollisia öljyjä, sekä muut ympäristötekijät, saattaa tarttua ja jopa yleinen heikentyminen tietyntyyppisten metalli yleisesti käytetty luomiseen hienoja koruja.

Mitä odottaa
Varsinkin kun ongelma on havaittu ja osoitettu varhain, koruja korjaukset ovat yleensä hyvin kivuton. Riippuen vahingon luonne, jotkut koruja korjaukset voidaan tehdä paikan päällä odottaessa. Korjaukset, jotka vaativat enemmän erikoistuneita huomiota voi kestää hieman kauemmin, mutta tämä on varmasti parempi kuin vaihtoehto menettää arvokas koru. Paikallinen kultaseppä on yleensä paras paikka etsimään koruja korjauksia.

Ennakoiva kunnossapito
säännölliset tarkastukset koruja on tärkeä askel estää välttämättömyys korut korjauksia, mutta tämän lisäksi, määräajoin ammatillinen tarkastuksia olisi tehtävä samoin. Kultaseppä mielellään katsomaan koruja kappaletta, jotta ne ovat hyvässä kunnossa. Tämä voi tuntua haittaa tai tarpeettomia kustannuksia joillekin, mutta verrattuna mahdollinen tappio aiheutuvat kun lukko tai piikki epäonnistuu, se todella järkevää seurata tätä yksinkertaista sääntöä ennaltaehkäisevää huoltoa.

parhaiden käytäntöjen on seurata hoito säännöllistä puhdistusta ja sisäinen tarkastus toistuvista kuluneet koruja. Tämä auttaa vähentämään taajuus tarve koruja korjauksia, ja myös varoittavat sinua mahdollisista vaurioituminen varhaisessa vaiheessa, estää tehokkaasti muita vahinkoja ja /tai tappio. Jos &'; s koskaan mitään kysyttävää tietyn pala, nopea vierailu paikalliseen kultaseppä asettaa mieltäsi helpottaa.
.

muoti

  1. Paras äitiys wear
  2. Merkitys kirjoittaminen hyvä kuvaus oman tatuointi suunnittelu Contest
  3. Ympäristöystävällinen taide ja Ympäristötaide Subjects
  4. Erilaisia ​​Morsiamen Shoes
  5. Kymmenen Mielenkiintoisia faktoja Perfumes
  6. Nuori Preteen Models
  7. Top Vinkkejä Getting Suuri Custom Tattoo Designs
  8. Brilliance "Suunnittele oma" Engagement Rings
  9. Opi yksinkertainen tekniikoita Winning tatuointidesign Contests
  10. Intian Häät Sarees uskomattoman alennuksia - kiire varastaa paljon online