Strathclyde Associates Blog-Info: Pieni mutta Terrible: HTC Wildfire S

Kun kaikki syntymässä älypuhelimet markkinoilla, HTC Wildfire S on edelleen vakuuttunut siitä, että yksi kilpailevien tuotemerkkien markkinoilla. Huolimatta alhainen 600MHz prosessori, puhelin tarjoaa silti paljon perustoimintoja erittäin edulliseen hintaan. Se on todella hyvä käynnistin puhelin kaikille, erityisesti niille, jotka ovat uusia Android.

Tässä on muita hyviä syitä valita HTC Wildfire S:

1. 5MP kamera. Perustuu kaikkein arvostelut, sen viisi megapikselin kamera on yksi magneetti, joka houkuttelee Wildfire S ostajia. Se tuottaa selkeitä valokuvia ja myös aikaa talteenotto ja kasvojentunnistus ominaisuuksia. Ammunta sisätiloissa ja automaattinen valaistu paikka ei ole ongelma; salama automaattisesti sävyttää kuvia. Käyttäjät voivat helposti vaihtaa kamerasta videon kaappaamiseen ja voi valita useita kuvantamisen vaikutuksia, kuten harmaasävy, seepia, negatiivi ja posterize. Kun päästä sosiaalinen verkosto, käyttäjät voivat helposti merkitä ystäviä mukana valokuvia.

2. Puhelun laatuun. Wildfire S on erinomainen äänenlaatu. Jopa keskimmäisellä asetuksella, kuuloke on kova ja äänet lähetetään selkeä ja selvä. Käyttäjät voivat navigoida puhelimeen, vaikka soittaisit yksinkertaisesti kääntämällä kaiuttimen. Käännetään puhelin kun puhelu voi antaa käyttäjille selkeämmän puheen siirron.

3. Varastokapasiteetti. Puhelimen mukana tulee 2 Gt miniSD-kortin, mutta voi tukea jopa 32 Gt. Näin kerran päivitetty, käyttäjät voivat tallentaa yli sata sovelluksia, kuvia ja videoita. Alkuperäiseen 2GB ja 512MB RAM, käyttäjät voivat jo säästää paljon sovelluksia Android, 500 kuvaa korkeintaan ja useita videoita.

4. Android 2.3. Tämä on toinen houkutella piirre Wildfire S Kompakti muotoilu, ensimmäistä kertaa Android käyttäjät voivat saada irti tämän luurin. Useita ilmaisia ​​sovelluksia voi helposti ladata ja asentaa Android Market.

5. HTC Sense. Tämä ainutlaatuinen tarjous HTC avulla käyttäjät muokata heidän puhelimia, joissa on ilmainen kokoelma teemoja, ääniä, taustakuvia, ja jopa widgetit. HTC Sense myös antaa reaaliaikaisia ​​sää kuntoa koskevien ja helposti päivittää päivämäärän ja kellonajan matkoilla.

6. Wi-Fi ja mobiili internet. Vaikka alhainen prosessori, internetin selaaminen ei ole paljon ongelma. Käyttäjät voivat helposti kytkeä luurin Wi-Fi ja Internet-toimintoja ja kirjaudu sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja kuten Facebook Android ja Twitter (Peep). Käyttäjät voivat myös halutessaan synkronoida sähköpostin yhteystiedot puhelimeen, ja käyttää ja hallita useita Gmail-tilejä.

Kuten useimmat puhelimia, Wildfire S on myös joitakin rajoituksia etenkin nopeuden ja akku. Joidenkin arvosteluja, sen akku, kun sitä käytetään karkeasti, voi vain kestää enintään 5-6 tuntia. Kuitenkin, kaikille, jotka haluavat soittaa, ottaa kuva ja videoita, pelata pelejä, ja päivittää sosiaaliset verkostot, tämä pieni, tyylikäs ja edullinen Wildfire S voidaan vielä luokiteltu maksamatta.
.

elämän oppitunteja

  1. Heidän Shoes
  2. Breakfast Lou Ferrigno
  3. Vanhemmat keskosille: Miten Pura NICU myöntämään New You!
  4. En todellakaan tarvitse My Ex Poikaystävä Takaisin lainkaan kustannukset - Mitä voit tehdä houku…
  5. Suunnitelma Replacement
  6. Välttäminen romuautojen aikana Dawn ja Dusk
  7. Vapauden - kahdeksan periaatetta Merkkivuosi 4. July
  8. Henkisyys, tuomioiden, ja turbulentti Times
  9. Mikä on Hiiva ja miten ne vaikuttavat elämäämme?
  10. Unelma Jälleen inspiraatiota ja Healing