Huhtikuu on kansallinen Pet Kuukausi - juhlimaan!

Huhtikuu on kansallinen Pet kuukausi! Saatat kysyä itseltäsi, "Mitä se tarkoittaa tarkalleen?" No se ei ole vain kuukausi lemmikkieläinten hemmottelua, mutta myös lisätä tietämystä lemmikki liittyvistä kysymyksistä! Huhtikuu on kuukausi muistutetaan kaikki hämmästyttävä tapoja lemmikit vaikuttaa elämäämme ja miten voimme tehdä omansa paremmin. Alla on muutamia tapoja, joilla voit osallistua National Pet kuukausi. Onko sinulla oma huhtikuuta rituaali juhlia lemmikkieläimiä? Jakaa sen kanssamme!

Huhtikuu on kansallinen Pet kuukausi! [/Kuvateksti]

huhtikuu Pet Awareness!
 • Tuki lemmikkieläinten adoptiot - tee parasta tietoisuutta lemmikkieläinten adoptiot ja antaa rakastavia koteja paljon hylättyjä ja väärin eläimiä etsivät "ikuisesti kotiin". Voi hyväksyä sellainen itse? Monet suojien taistelu saada rahat riittämään alle kasvava väestö kodittomia eläimiä. Huhtikuu lahjoituksia ruokaa, herkkuja, leluja, ja lääke voi merkitä paljon kohti varmistaa, että nämä lemmikki saada parasta hoitoa, kun he ovat pahimmassa istua
 • Vapaaehtoisena - 12-18 04 on myös kansallinen Vapaaehtoiseksi viikolla. Kysy paikalliselta lemmikin turvakoti, jos ne voisivat käyttää ylimääräistä apua kevään puhdistusta tai muihin tehtäviin! Joskus vakinainen henkilöstö voisi käyttää hieman ylimääräistä apua tai noin paljon ansaittua aikaa pois.
 • Tuki pet vastuu - Auttaa estämään ylikansoitettu suojien olemalla puolestapuhuja leikata ja neutri! Mennä askeleen pidemmälle lisäämällä tietoisuutta kustannuksia ja vastuu liittyvät lemmikkieläinten omistukseen. Ilmoitti ihmiset ovat vähemmän todennäköisesti saada yli päänsä lemmikin kanssa ja todennäköisesti ymmärtää heidän lemmikki yksilölliset tarpeet!
 • kunnioitusta palvelun eläimet - On monia hyväntekeväisyysjärjestöjä siellä, jotka kunnioitusta palvelun eläimiä; eläimistä, jotka on loukkaantunut linja tullin, tai ovat saavuttaneet eläkeiän. Harkitse lahjoittamista tai vapaaehtoisena yhdessä laitoksessa. Palvelu koirat vaihtelevat jotka auttavat sokeita koirien mukana palomiehiä ja poliiseja. Omistautumisesta ihmiskunta on jotain, joka ansaitsee tunnustuksen ympäri vuoden, ei vain, huhtikuuta!
 • Edistää hyödyt lemmikkieläinten omistus - lemmikkieläinten omistus on monia lääketieteen ja sosiaalisia etuja, myös niille, jotka eivät edellytä palvelun koiria! Laskeutuminen veren preassure auttaa rakentamaan vastuuta ja itsetuntoa lapsilla, lemmikkieläinten omistus on tonneittain etuja.
 • Hemmottele lemmikkisi! - Kun olet ylityöllistettyjä se voi olla helppo saada turhautuneita liittyvät velvollisuutensa huolehtia lemmikkejä. Ota tässä kuussa pohtia, mitä myönteisiä vaikutuksia lemmikkisi on elämääsi. Muista ei ota niitä itsestäänselvyytenä! Anna heille ylimääräisiä herkkuja, tehdä aika lyödä koirapuistossa tai aikataulun pelata päivämäärät! Jos olet liian kiireinen, pitää saada Pet Nanny viettää ylimääräistä aikaa lemmikkisi kanssa! Muista, olet heidän koko maailma!

  Onko lemmikki tehty vaikutus elämääsi? Jakaa sen kanssamme meidän Facebook-sivu! Olisi kiva kuulla sinun tarinasi!

  Instagram Kuva - Seuraa meitäcanoozlepets kautta photopin (lisenssi)
  .

 • lemmikit

  1. Kääpiö hamsteri Kasvatus - Mitä sinun tulisi Know
  2. Miten valita täydellinen lemmikki Name
  3. Onko koirasi kärsii erottaminen ahdistus? Discover Miten voit auttaa koiran Cope
  4. MIKSI koira istuu kasvava teollisuudenala?
  5. Wendy Laymon herättää erittäin laadukas ranskalainen bulldogs
  6. Ymmärrä koiran käyttäytymistä päästä lähelle koira!
  7. Argentiinan Dogo: Fantastic Pet
  8. Miksi koirat tarvitsevat koiran koulutus luokat?
  9. Mitä tehdä, jos koira on Sydänmatojen: havaitseminen ja Treatment
  10. Koiran Sängyt Myynti- Kumpi sopii Your Pet