MS Outlook Split PST selvittää ongelmat Completely

Monet Outlook-käyttäjiä, jotka eivät halua kohdata vakavia Outlook korruptio ja haluaa pelastaa heidän paljon aikaa takaisin pst-tiedostot vievät kypsä päätös suorittamalla MS Outlook jakaa PST prosessi. Vastanneet suurille pst-tiedoston, halkaisu suurille pst-tiedoston on erittäin tärkeää.
Miten halkaisu pst-tiedoston lievittää Outlook käyttäjä?
 Jakamalla suurille pst-tiedoston, käyttäjä voi tallentaa paljon aikaa joka he todennäköisesti viettää hallinnassa kanssa suurille pst-tiedoston manuaalisesti
 Korruptio on elintärkeä skenaario tapahtuu sen jälkeen kasvanut pst-tiedoston koko.
 Jakamalla suurille pst-tiedoston Outlook & rsquo; s nopeuden kasvaessa, jotka tarjoavat mukavuutta Outlookin käyttäjille käsiteltäessä Outlookissa.
 toimintoja, kuten lähettää ja vastaanottaa sähköposteja, liittämällä sähköpostit jne on hidasta tai joskus jopa hidastuu siinä määrin, että Outlook-käyttäjät kohtaavat tämmöiset viivästyneen työn jättämistä jne
halveksua suuria ongelmia Outlook:
& bull; Microsoft & reg; Näkymät koostuu kahdesta tiedostomuotoja ANSI ja Unicode. ANSI PST-tiedoston tarjoaa sinulle tiedoston kokorajoitus on 2 gigatavua. Joskus näin paljon tiedostokoko riittää käyttäjille, mutta joskus tämä tiedostokoko on vaikea käsitellä, koska vähemmän tilaa. Jos yrität lisätä tietoja enemmän kuin 1,5 Gt, on lukuisia ongelmia käyttäjille.
& Bull; Jotta ratkaista ongelman Microsoft & reg; on tarjonnut Unicode PST-tiedoston, joka sisältää 20 Gt tiedostokoon, josta on erittäin suurikokoisia. Kuitenkin suuri organisatorinen ympäristö tiedot on niin suuri, että tämä kokoraja ei riitä liian. Saavutettuaan 4 Gt, Outlook alkaa aiheuttaa uhkaavissa tilanteissa, kuten korruptio ja hidas Outlook nopeutta.
On täällä ymmärtää, että molemmat PST tiedostomuotoja Outlook on yksi ongelma tai muu. Näin ollen ehdotetaan, että kun löydät huonontunut Outlook suorituskykyä, etsiä ratkaisu sijasta edessään kysymyksiä. Jakamalla suurille pst-tiedoston useita pieniä osia, se on mukava sinulle käsitellä pst asia. Asteittainen hidas Outlook suorituskyky ei ole asia, joka on otettava rennosti koska pst-tiedostoja voi olla tilalla tärkeä liiketoiminnan tietoja sähköpostit, tehtävät, lehdet, tehtävälista, tehtäviä, tapaamisia jne elementtejä.
MS Outlook Split PST Ratkaisu: useita helppous, jakamalla suurille pst-tiedoston eri pienissä PSTs auttaa huipentui ongelmia Outlookin kanssa. Tämän vaatimuksen, voit käyttää Split PST ohjelmisto, koska tämä hakemus pääsee isokokoista PST-tiedoston pienet koot ja tarjoavat mukavuutta kaikille Outlookin käyttäjille. http://www.pstsplit.net/
. & nbsp;

ohjelmisto

  1. Mobiiliratkaisut voivat lisätä kentän-voima työn tuottavuuden ja liiketoiminnan outcomes.
  2. Merkitys puhelujen nauhoitus varten businesses
  3. Miksi ja milloin voit tehdä Mobile Web Presence
  4. Uusi johtaja Prestashop teidän service
  5. Miten korjata "Ei tarpeeksi tilaa Levytilavirhe" 
  6. Facebook Joomla Extension houkuttelee Web liikennettä Business
  7. Organisaatiot voivat parantaa Growth Rate ERP Software
  8. Luo Rich Tyytyväisenä Drupal Web Development
  9. Edut palomuuri Protection
  10. Window Mobile Application Development: parantaminen potentiaalisuus Your Device