Miten kohdata Woman Of Your Dreams

Jos minulla oli mahdollisuus mennä aikakoneen ja matkustaa vierailla itselleni, kun olin 18-vuotias olisin kertonut etten ole tyttöystävää, koska se oli ryöstää minua parantaa minun poimia taitoja. Paljon syvemmällä tasolla ottaen että tyttöystävä vuonna esti minua kokee muuta tyttöä, mikä tarkoitti, että se veisi minut paljon kauemmin oppia, mitä halusin sisään tyttö. Älkää ymmärtäkö minua väärin, olin hyvin iloinen, että tyttöystävä ja Jennifer oli ensimmäinen todellinen tyttöystävä. Olimme molemmat rakastunut, tai ainakin mitä ajattelin rakkaus oli 18 vuotta vanha nuori mies. Tänään katson taaksepäin, että 18 vuotta vanha ja voi vain hymyillä kuinka vähän tiesin poimia, dating, ja jopa rakkautta. Silloin ajattelin aioin naimisiin. Hänellä oli kaikki laatu että etsin vuonna nuori nainen.

Hän oli älykäs, kaunis, ja epäitsekäs. Eivät Tiedän, että kaikki näyttää siltä, ​​että tapa, kun kehittää vahvoja tunteita heille. Aivot todella virittää heidän viat ja keskitytään ainoastaan ​​niiden hyviä ominaisuuksia. Ajattelin rakkautemme kestäisi ikuisesti. Olin täysin tietämättömänä. Kunpa tietäisin mitä miesten osuus naimisissa heidän ensimmäisen tai toisen tyttöystäviä ja sitten verrata niitä heidän erityisen avioeroja korko. Perustuu minun havaintojen ja kokemus sekä puhumalla tuhansia miehiä ja naisia ​​yli vuoden, olen tullut siihen tulokseen, että miehet, jotka naimisiin heidän ensimmäinen tai toinen tyttöystävä on huomattavasti korkeampi avioero hinnat kuin ihmiset enemmän dating kokemus. Se on jo se, että ihmiset, jotka menevät naimisiin alle 21 on 80% avioero korko!

Joten missä olen menossa kaiken tämän? Tärkein kohta tämän artikkelin on huomauttaa, että jotta voidaan vastata ja löytää naisen unelmiesi sinun täytyy tietää kuka hän on. Toisin sanoen, sinun täytyy tietää tarkalleen, mitä haluat nainen. Siksi kehotan miehiä ei mennä naimisiin ennen 30-vuotiaana ja on päivätty peräti 25 erilaista naista. Miksi? Koska voin taata, että mitä mies löytää houkutteleva 18-vuotiaana ja 30-vuotiaana ovat kuin yö ja päivä. Ne ovat täysin erilaisia, koska yksi on enemmän elämänkokemusta kuin muut. Ymmärrän olemassa poikkeuksia, mutta tämä on totta paljon useammin kuin ei.

Kuulin kerran nainen sanoa "Minulla oli tähän mennessä paljon sammakoita löytää minun prinssi." Eivät hän tietää, että mitä hän sanoi oli hyvin syvällinen. Tämä näkemys pätee myös miehille. Sinulla tasalla paljon freaking sammakoita löytää prinsessa ja silloinkin et voi antaa alas vartija. Minulla oli kerran ystävä rakastua naista, joka oli ennen malli. Hän oli upea, älykäs, ja hyvin makea. Ainakin se mitä ajattelin häntä, kun tapasin hänet. Mutta aika on tapa antaa ihmisten näyttämään väriä. Kun vuosi vuodelta (ystäväni huomiotta minun 3 vuoden sääntö) ystäväni ehdotti tyttöystävänsä. Hän oli onnellinen ja innoissaan.

Sitten ystäväni otti rengas ja laita se hänen sormensa. Hänen yllätyksekseen hän antoi sen takaisin hänelle ja vaati isompi rengas! Ystäväni ajatteli hän rakasti tämä nainen ja ei halua menettää häntä, joten hän otti toinen kiinnitys hänen talo ja osti hänelle isompi rengas. Minulla ei ollut sydäntä kertoa hänelle, että jos se oli minulle olisin polkumyynnillä hänen tuolla paikan päällä. Jokaista, joka saattaa tärkeämpää on aineellisia asioita vastaan ​​ominaisuuksia, kuten rakkaus, rehellisyys, totuus jne ei ole oikea henkilö on vakava suhde. Mutta ystäväni sokaisi "rakkaus".

Tämä on mitä tarkoitan aina olla varuillasi. Sinun ei koskaan tulisi löysätä standardeja ja kykysi saada nainen ei väliä kuinka paljon aikaa olet sijoittanut hänen kanssaan. Muutama vuosi sitten olin dating tämä viehättävä latina nainen, joka oli 25-vuotias ja opiskelee hänen tohtorin tutkinto, joten hän oli aivot sekä kauniit kasvot ja tupakointi elin. Mutta kun sain hänen pettää minua jätin hänet tuolla paikan päällä. Mikään määrä itku vedoten tai kerjääminen olisi aiheuttanut minua muuttamaan mieltäni. Miksi? Koska tärkein henkilö tahansa suhde on minulle. Miksi ihmeessä haluaisin antaa tämä nuori nainen toinen mahdollisuus ruuvi minulle? Hän halusi pysyä ystävinä, mutta sanoin hänelle, etten ollut enemmän ystäviä kuin pystyin käsittelemään, etten tarvitse toista. Viikon kuluessa olin jo perustanut 8 lisää päivämääriä käyttäen pari online dating sivustoja.

Joten jos haluat tavata nainen unelmiesi sinun on ensin tietää tarkalleen mitä haluat nainen. Voit vain oppia tämän dating paljon naisia. Sillä ei ole väliä mitä vanhempasi sinulle opettanut. Sillä ei ole väliä mitä luulet haluat naisen, koska jos sinulla ei ole kokemusta näistä asioista itse et koskaan sisäistää ne. Toki jotkut miehet onnekas ja lopulta naimisiin naisen heidän unelmansa, mutta kertoimet ja statisitcs todistaa, että se on vain joitakin miehiä, jotka saavat "onnekas". En luottaa onnea eikä sinun pitäisi. Joten mennä ulos ja tehdä valtava määrä lähestymistapoja, mennä ulos ja päivämäärä paljon ja pitää hauskaa. Koska jokainen nainen jonka päivämäärä tuo sinut lähemmäksi että nainen unelmiesi.
.

Kysele

  1. *** Luominen Year
  2. Ultimate tapa lähestyä kauniita naisia ​​baareissa - poimia linjat, jotka tekevät Tytöt Laugh
  3. Paljonko Isä Kuva Kuviot?
  4. Oikea kumppani tahansa eläkeläinen vain tulee läpi oikealta dating site
  5. Dating avioeron jälkeen ...
  6. Tyydyttävä parisuhde: järkeä Approaches
  7. Miten lähestyä Naiset - 3 Tapahtumat poistaa Fear
  8. Miten löytää unelmiesi Man
  9. Hanki hyvä Poikaystävä - tapoja löytää oman Mr. Right
  10. Engagement Ahdistuneisuus Puretut: ruoho on aina vihreämpää Syndrome