Pick Up Lines Ja ne toimivat? Laitoin ne koetukselle ...

Se ei ole täydellinen pickup linjaa &'; ll saada johdonmukainen menestystä, kun alkaa keskusteluja naisten kanssa. Jos luet e-kirjan tai kuulla ystävät sanovat se &todellisten tuloste; ll työskennellä niin mahdollisuudet ovat ne luultavasti Haven &'; t kokeillut laittoi pallon teoiksi itse.

I kompastellut päälle muutaman rivin ja jouduin jakaa joitakin teille, nämä &'; poimia linjat &'; mainitut ovat todella huvittavaa …

1. Oletko Tennessee? Koska olet vain kymmenen näen!

2. Vauva, en ole Retu Kivinen, mutta en voi tehdä kallioperän!

3. Onko sinulla poikaystävää? [O] Haluatko yhden? [Kyllä] No, kun haluat MANfriend, tulla puhumaan minulle …

4. Haluatko nähdä jotain turvota?

5. Minun täytyy jano, vauva, ja te haisee minun Gatorade.

6. Haluatko tulla katsomaan kiintolevyltä? Lupaan se ei ole 3,5 tuumaa ja se ei ole levyke.

Nämä ovat melko ontuva minun on myönnettävä ja laittamalla niitä hyviä käyttää todellisiin rehellisistä houkutteleva naisten (ja jo tietäen linjat tapana työ) oli todellinen haaste. Tulokset kysyt? Älä koskaan käytä poimia linjat kuin ne ovat LAME.

LAME LAME LAME LAMO LAME

I &'; m varmasti tiesi jo kuitenkin.

Lausunto avaajina ovat paljon parempi, kun se tulee aloittaa keskusteluja naisten, tämä on omasta kokemuksesta, mutta myös kokemusta oppilaani kun opettaa minun dating kursseja viikonloppuna.

Yksinkertainen vihjettä Start Converstaions
1. Aina on puhekielen käynnistin valmistettu; Vaikka se &todellisten tuloste; s vain “ Hi … Nimeni on Alex, miten on teidän yö? &Rdquo;
Edullisesti sen pitäisi olla jotain parempaa kuin tämä kuitenkin sinun pitäisi kadota sanoja voit oletuksena tätä.

Oma keskustelu käynnistin tapahtumat on ollut:
“ Hei kaverit … I &'; m hyvin yllättynyt joitakin houkuttelevin naisten baarissa istuu täällä itse ilman mitään kaverit niitä ympäröivät … mikä on tarina, että olet vain epäonninen rakastunut? &";

Sitten haluaisin edetä heille joitakin ontuva dating vinkkejä. Tämä on antanut minulle eniten menestystä sikäli kuin I &'; ve ollut pelissä ja opettaa tätä kamaa.

2. Katso rento ja rentoutua ne olkapäät sinun ja prop ne takaisin, pitää kädet teidän puolellanne tai omassa takataskua, pitää &'; avoin &'; ruumiinkieli aina eli yritä ylittää kädet, rentouta ilmeet ja hymy.

3. Don &'; t näyttävät saalistaja &'; geodeettiset &'; kohtaus, sinun pitäisi näyttää lähtevän, hauska kaveri, joka haluaa pitää hauskaa eikä poimien tai saada säädettyä. Joten puhua baarimikko, puhua kaverit ja sitteri, jutella vanhoja ja ruma naiset sitten mennä sisään hotties: > nauraa ja vitsi ympärillä ystäväsi niin paljon kuin voit.

4. Don &'; t on esityslista, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on painostaa itse tehdä. Jos vaadit itse saada 10 puhelinnumeroa, 5 makeouts ja yhden yön sitten vain kuvitella kuorma Käytät ll karhu hartioille Se &'; s tarpeettomia ja isn &'; t tuottava liioittelematta.

5. Lähestymistapa, yksinkertainen ja luultavasti tärkein, siellä &'; mitään syytä, miksi tämä on viimeinen kohta se vain on: >

Sinun täytyy lähestyä muuten kaikki on oppinut ylhäältä tai muualla ovat turhia, voit on käytännössä mitä Käytät ve lukea, koska tämä on ainoa tapa oppia FAST ottamatta työpaja.

menestynein kaverit tiedän vain haluavat nauttia itse ja lapsi noin naisten kanssa, kun he &'; uudelleen ulos, nämä kaverit omin silmin saada mukaisesti johdonmukaisesti.

Naiset se &todellisten tuloste; t kuin heillä 6th Sense ja tuntuu, että sinulla ei' halua heiltä mitään kun Käytät uudelleen vain leikkiä ympäri ja ottaa hauskaa, useimmat naiset kestää tämän ja halua roikkua sinun ympärilläsi.

harjoitelleet tai harjoittelematonta?

pinottu ja harjoiteltu lausunto avaajina ovat hyviä, kun Käytät uudelleen ensimmäinen joutumassa oppimisen
“ nähtävyys &"; kuten apupyörät, mutta sinun pitäisi pystyä pudottaa purkitettu materiaalia sen jälkeen muutaman kuukauden lähestyy.

Don &'; t ymmärtäkö minua väärin täällä … olen edelleen opettaa joitakin lausunto avaajina minun dating kurssit minä pidä riippuen taitotason oppilaani kuitenkin olen aina kannustaa heitä käyttää materiaalia kunnes se &todellisten tuloste; s tarpeen jatkaa ilman.

Koska aito, rehellinen ja ajattelu /saatetaan hetkessä on ylivoimaisesti paras tapa vastata aidosti mielenkiintoisia naisia. Se välitetään naisia ​​että voit seurata niitä ja ', peli äly &'; ja ne &'; ll arvostaa sitä.

Puhu pian

omassa nurkassa,
Alex Coulson
www.alexcoulson.com
.

Kysele

  1. Optimaalinen Thinking
  2. Miten tulla Man Women DESIRE
  3. Kysymys Trust
  4. Kuinka käyttää liero Tehokas Reverse-Psykologiset temppu saada ex takaisin ja Anna Suhde Uusi Lif…
  5. Beautiful Asian Girls - miten poimia Hot Aasian Girls
  6. Get The Essence Of Onnistunut Treffit kautta Online
  7. Tartu toimeen etsimään vuodelta naisten online
  8. Hyvä tohtori Romantiikka: Olen loukkaantunut jokainen kaveri minulla dated
  9. Ovatko naiset todella vetää Maniacs
  10. First Date Ideat & Rules