Vauva Momma vs. lapsen äiti - Mikä olet?

Koska yksinhuoltaja on kovaa työtä, varsinkin jos yrität olla hyvä vanhempi. En itse lähti olla yksinhuoltaja. Minulla oli vakaa aikomus on naimisissa ennen kuin minulla oli lapsia, mutta laitoin ostoskorissa olla hevonen ja täällä olen. Rakastan lapseni palasiksi ja tekee mitä tahansa hänen. Onneksi hänen isänsä ja olen saanut paikkaan, jossa tulemme toimeen ja voivat tehdä yhteistyötä vanhemman yhdessä. Niin se, että minulla on lapsi avioliiton ulkopuolella I voidaan leimata hänen “ Vauva Momma, &"; kuitenkin olisin eri mieltä, että termi. Minulle “ Vauva Momma &"; on halventava nimi ja liittyy on “ ghetto. &"; En välitä mitä Fantansia sanoo, lisäksi katsoa lähde. Voit harjaantumaton silmä ei ole eroa siinä, että “ Child &'; s Äiti &"; tai “ Vauva Momma &"; ja se voidaan katsoa toimikausi hellyydenosoitus. On kuitenkin erittäin suuri ero ja jokainen nainen, joka on yksinhuoltaja kuuluu johonkin näistä ryhmistä. Itse asiassa, laitat itsesi johonkin perustuu pois miten toimia, reagoida, ja yleistä mentaliteetti. On selviä eroja molemmissa tarroja. Ei ole ikäsyrjintää myöskään. Voisit olla 16 tai 65 ja silti merkittävä Vauva Momma. Pidän itseäni hänen “ Child &'; s Äiti &"; (Tai jokin muu termi välität käyttää), jotka saattoivat näkyä Vauvan Momma taipumuksia aikaa tai kaksi aikaisemmin, mutta kaukana vauva äiti. Annan teille joitakin tilanteita ja kertoo, kuinka kukin reagoisi. Loppuun mennessä tämän blogin Käytät ll tietää ilman epäilyksen häivääkään, mihin luokkaan putoat. Aloitetaanpa.

Skenaario # 1 – Isä on uusi tyttöystävä

Child &'; äiti: Hän arvioi tunteitaan tilanteesta ensin. Jos hän on edelleen rakastunut häneen ja haluaa olla hänen kanssaan, niin siellä on joitakin katkeruutta että ensues. Kuitenkin hän on edelleen sydämellinen isälle ja tekee parhaiten tilanteen. Hän voi jakaa hänen tunteitaan hänelle, mutta tietää, että viileämpi päät voittaa. Hän tietää, että uusi poikasen ei ehkä noin pitkään muutenkin ja mitään järkeä antaa tässä laajassa näyttelyssä. Toisaalta, jos ei ole tunteita tai haluaa olla taas isä, sitten hän on luotettava siihen, että hän on tehnyt hyvää harkintaa päättäessään tasalla tämän naisen ja ottaa hänet ympäri lapsi (nyt teit on vauva hänen kanssaan joten toivottavasti teki hyvän päätöksen, joka on vauvan kanssa ja voitti &'; t on kysymys hänen tuomion). Hän tietää, että jos hän doesnt &'; t anna hänelle mitään ongelmia nyt sitten kun hän saa uuden poikaystävä hän kunnioittaa häntä samalla kunnioituksella.

Vauva Momma: onko hän vielä tunteita tai ei hän kääntää ulos ja löysä hänen mielessään. Hän tulee ja soittaa talosi sopimattomaan aikaan yöllä. Hän yrittää taistella tyttöystävä kaikki mahdollisuudet hän saa – klubi, kadulla, kaupassa, kirkossa, missä tahansa. Hän naarmuttaa autonsa ja kirota sinut Filth aina tilaisuuden tullen. Hän kertoo hänelle, että hän ei voi nähdä hänen lapset ja lisätä hänen lapsi tukea. Mitään tehdä hänen elämän kurjaksi, koska hän on kurja ja me kaikki tiedämme, kurjuus doesnt &'; t haluaisi olla yksin.

** Disclaimer – jos isä on edelleen makaamaan äiti hän on lisäämällä hämmennystä tilanteeseen ja tykkää draamaa. Don &'; t olla pelinappula hänen itsekäs kehittymätön peli. Keskeytti hänet nyt **

Skenaario # 2 – Se &'; s kesällä ja se &todellisten tuloste; aika potkia sitä!

Child &'; äiti: Hän on tyyppi tyttö, joka tekee työtä ja haluaa viettää aikaa ulos ystävien ja nauttia itse, mutta hän tekee vastuullisesti. Menossa ulos joka viikonloppu ei ole etusijalla hänelle. Hänellä on hyvä työ /elämän tasapaino. Lapsen tulee ensin. Kun viikonloppu tulee hän tekee varma, että hän tekee jotain lapsensa kanssa, koska hän ymmärtää, että laatu aikaa rakentaa, itsevarmuutta ja osoittaa lapselle, että heitä rakastetaan. Jos lapsi on pois isä, isovanhemmat tai ystävä, niin hän voi halutessaan astua ulos kaupungista. Hän voi päästä irti ja anna hänen hiukset alas, kun hän ulos, mutta hän kiristää sen takaisin, kun lapsi tulee kotiin.

Vauva Momma: Hän yrittää osuma jokaisen klubin ja puolueen torstaista sunnuntaihin. Hän ei koskaan on hänen lapset ja anna kenenkään pitää ne. Hän pudottaa lapset pois kaksikymmentäkolme matkalla joukkueensa joten ne &'; ll unen aika he saavat kuka talon he tulee olemaan. Hän ei jätä mitään rahaa, hoitolaukku ei hyvin varusteltu, ja hän luultavasti voittanut &'; t &'; soittaa kaksi päivää. Voit unohtaa kutsumalla häntä, koska puhelin on menossa suoraan vastaajaan. Kun hän ei näy hänellä on yllään sama porukka hän putosi lapsi pois ilman anteeksipyyntöä ja yksinkertainen kiitos.
Skenaario # 3 – Tulot /Työllisyys

Child &'; äiti: Hän on ahkera äiti yrittää tasapainottaa koko ajan työtä, kirkko, leiri, urheilu, oppitunteja, menee kouluun, ja aloittaa oman yrityksen. Hän vain luottaa itsensä ja muuta, että tulee (eli lapsi tukea) on bonus. Hän työskentelee kovasti nyt niin hän voitti &'; t on myöhemmin. Hän vielä tekee kertaa lapselleen ja itselleen, mutta hän tietää, että hän on tehdä se tapahtuu. Epäonnistuminen ei ole vaihtoehto ja hän onnistuu ja hengissä.

Vauva Momma: Job? Mitä &'; se on? Hän näyttää toisten huolehtia hänestä. &Ldquo; Muut &"; voisi olla hallitus, hänen isä, lapsi /lapset &'; isä tai kenen. Hän voi saada työtä siellä täällä rauhoittaa katsojia, mutta ne ovat aina lyhytikäisiä ja se &todellisten tuloste; s aina joku muu &'; vika kun hän saa potkut. Ei ole todellista ajaa tai motivaatiota tehdä mitään tuottavaa itsensä kanssa. Don &'; t olisi yllättynyt, jos hän on toinen vauva toinen tarkastus.

Skenaario # 4 – Taistelu

Child &'; äiti: Hän ei &'; t ole aikaa kiistellä tai taistella kanssasi. Hän on liian kiireinen nostaa lapsesi ja tehdä hänen tulevaisuus valoisa. Ei voi olla kiivasta keskustelua ajoittain, mutta kokonaisuudessaan taistelu on nuorten ja energian tuhlausta. Lisäksi kukaan ei kuule toisiaan väittäen ensues ja mitään ei koskaan ratkaistu ja hän tietää, että.

Vauva Momma: Hän asuu seuraavaa väitettä. Se &'; s kuten hän etsii tapoja olla vielä toinen taistelu. Hän kirota sinut saasta edessä lasten ja työnnä joka ikinen painikkeista saada nousevan sinusta. Hän uhkaa sinua ja fyysisesti hyökätä sinua, soita poliisille teitä. Miksi hän tekee tämän? Puute maturiteetti ja vaikuttaa hänen nuorten ystäviä. Hän luulee se &todellisten tuloste; s söpö ja haluaa jotain kertoa hänelle tytöille. Taistelevat hänen, hänen kierretty mielessä, tekee hänen mieltä, että olet edelleen rakastan häntä liian. Ehkä hän &'; oikeus, mutta voit &'; t soittaa hänelle hullu, koska selvästi olet liian.

Skenaario # 5 – Sacrifice

Child &'; äiti: Hän luopua ostaa ne uudet kengät tai vaatteet on hänen lapsi näyttää hyvältä. Hän ei &'; t on oltava uusin pussi tai flyest auto nyt. Hän tietää sen &'; s tulossa myöhemmin. Hän ei &'; t Nag isä mitä hän isn &'; t tekevät, mutta rullaa se ja poimii löysällä, vaikka se tarkoittaa vaille että matka Vegasiin hänen tyttöjä. Hänen vastuuntunto paljon suurempi mitä seuraava henkilö tekee. Uhraaminen nyt tekee palkkio, että paljon enemmän myöhemmin.

Vauva Momma: Hän ei &'; tiedä mitä se sana tarkoittaa. Hän aikoo tehdä, mitä hän haluaa tehdä, kun hän haluaa tehdä ja, ja tekee sen tapahtua hänelle joko koukku tai roisto. Lapset ovat likaisia ​​ja vaatteet ovat vanhoja, mutta hän näyttää hyvältä. Hän on niin hän voi vangita hänen seuraava uhri.

Kukaan ei ole täydellinen millään tavalla ja I &'; m varma, että kaikki meistä ovat tehneet edellä mainittuja asioita molemmissa kategorioissa jossain vaiheessa tai toisella, mutta jos olet laskussa “ Vauva Momma &"; luokka enemmän kuin muut niin voit tehdä joitakin itse arviointeja. I &'; m ei tuomitse sinua, mutta haluan sinun ottaa parempi katsoa itseäsi ja nähdä, missä voit parantaa. Jos olet tyytyväinen, missä olet, sitten enemmän valtaa sinulle. Jos haluat tehdä paremmin aloittaa tänään ja tehdä, että muutos. Pyytää Jumalalta ohjausta ja alkaa tehdä asioita eri tavalla. Ei ole aikaa kuin nyt kääntää uuden lehden. Sinulla oli ne lapset ja vaikka tilanne ei ehkä ole osoittautuneet niin kuin ajattelin, että olisi sinun täytyy pelata käsi sinulle on jaettu. Elämäsi on yhteensä yhdistelmä valintoja teit. Teit valintoja, mutta seuraukset eivät olleet sinun. Joten mitä vauva isi don &'; t anna rahaa tai viettää aikaa, että hän olisi lapsen kanssa. Voit &'; t tehdä aikuinen mies tehdä mitään hän ei &'; halua tehdä. Joten sen sijaan tuhlaa aikaa väittäen hänen kanssaan ja on järkyttynyt kanava että energian saada parempaa työtä, menee takaisin kouluun, tai aloittaa oman yrityksen. Jos lapsesi tarvitsee mieshahmo käyttää veljesi, isä, setä, serkku, tai luotettu mies ystävä (EI uusi poikaystävä). Kukaan ei voi tehdä sinusta BABY ÄITI, teet tämän valinnan. I &'; m suinkaan antamalla miesten pälkähästä, vaan nainen, joka ymmärtää meidän pulmallinen minun täytyy aloittaa ensin.
.

perhe

  1. Striking ja Fancifu - Lähetä Ilmapallot suoda Näkemykset erityistä Someone
  2. Vastasyntynyt lahja Idea
  3. Ihmisen neljän tehtävät kuolla - kuoleva ja heidän läheisilleen ones
  4. Miten estää Dry Feet
  5. Ainutlaatuinen Italian Baby Names ovat New Pick of Vanhemmat ympärillä World
  6. Muistiinpanoja poisjäämisen Universe
  7. Lapselle, Getting Kirje Santa Onko Magical
  8. Walkable Kaupunginosat lihavuuden torjumiseksi - Ja Crime
  9. *** Kysy Dr. Wish: Dating Mies Kids
  10. Joulun muistot ovat Forever