Valmistelu AMK Tekniikka Sisäänkäynti Exams

Engineering on yksi suosituimpia kursseja opiskelijoiden keskuudessa ja joka vuosi niiden määrä nousee taivaisiin. Se ei vain houkuttelee opiskelijoita koska lukemattomia keinoja, jotka avaavat mutta myös paljon mahdollisuuksia se tarjoaa itsensä kasvun uran viisas ja henkisesti liian. Tämä linja houkuttelee nuorta kaikkien sosiaaliluokkien &'; s elämän. Turvaaminen suuri osa on vain ensimmäinen askel kohti uran suunnittelu. Prosenttiosuus vain tyhjentää kelpoisuusvaatimukset; kuitenkin, kulkee pääsykokeisiin on kuin niellä katkera pilleri. Vaikka ensinnäkin kaikki voi tuntua arvoton, mutta se &todellisten tuloste; s aina sanonut, että kova työ kannattaa pitkällä aikavälillä. All India Engineering valintakokeen (AIEEE) on ensimmäinen askel, jotta voidaan mitata mahdollinen ohessa' s kykyjä.

Tätä testiä ei vain arvioi analyyttisiä taitoja vaan myös ottaa vilkaista heidän tarkkuudella määrä ja ongelmanratkaisun taitoja. Fysiikka, kemia ja matematiikka ovat kolme aihetta, jotka ovat aina kyseenalaiseksi 2-3 tunnin tentti aikaa. Tällaisia ​​kokeita hioa opiskelijoita &'; taidot ilmiömäinen tasolla ja valmistaa heitä kaikenlaisia ​​esteitä, jotka voivat tulla tiensä tärkein pääsykokeisiin. Joka vuosi suuren osan nuorten prikaatin menee näiden tentit ja testata ymmärrystä, ymmärtämistä ja laajuus kasvu, joka se voi tarjota. Yli 70% opiskelijoista ottaa eri kokeita, jotka liittyvät tekniikan ja monet häipyä kirkkaasti ja ottaa tunnustukset valitessaan college.

Engineering on saatavilla eri muodoissa, kuten koneenrakennus, sähkötekniikka, ilmailu Engineering, Industrial & tuotantotekniikka, geenitekniikka, biolääketieteen & Autotekniikan ja ympäristötekniikka. Tämän lisäksi ohjelmistojen suunnittelu, televiestintä & Polymer Engineering, metallurgian, kaivos- ja Polymer Engineering ovat myös muissa osissa kurssin, joka on saatavilla. On olemassa lukuisia korkeakoulujen ja yksityiset laitokset ympäri Intiaa, jotka tarjoavat tällaisia ​​kursseja.

Parhaat laitokset sijaitsevat Mumbaissa ja Delhi, kaksi vilkkain pääkaupunkiseudun kaupungeissa Intiassa. IIT Delhi, Delhi College of Engineering (DCE), tiedekunta Engineering (Jamia yliopisto), Indraprastha yliopisto, suunnittelu ja arkkitehtuuri, Netaji Subash Institute of Technology ja Amity School of Engineering ovat joitakin parhaista laitosten Delhi, jotka antavat opetusta tätä linjaa tutkimus. Bhartiya Vidyapeeth College of Engineering, Guru Teg Bahadur teknologiainstituutti, Maharaja Surajmal instituutti, National Power Training Institute ja Ambedkar Institute of Technology ovat muiden laitosten sekä jotka antavat tämän koulutuksen opiskelijoille.

On olemassa paljon oppilaitoksissa Mumbai samoin jotka tarjoavat laadukasta koulutusta alalla tekniikan. Atharva College of Engineering, Bhartiya Vidya Bhawan &'; s Sardar Patel College, Bhartiya Vidyapeeth College of Engineering, Datta Meghe College of Engineering, Dwarksdas J. Sanghvi College of Engineering ja Annasaheb Chudaman Patil College of Engineering ovat joitakin oppilaitokset, jotka tarjoavat engineering astetta B Tech M Tech Ja lisätutkimuksia joissakin liian.

Keskellä sumu college tietoa opiskelijoiden täytyy muistaa, että tärkeä tekijä on heidän ulottuvillaan ja ymmärrystä niiden aiheet mitkä asiat eniten. Ilman vankka ja ymmärrystä käsitteiden ja hyvien käytäntöjen pääsykokeet ovat kaukana ja voi koskaan selvitetty. Siksi kaikille niille, jotka haluavat tehdä elämänsä tätä linjaa pitäisi saada alas toimimaan ilman ja hässäkkää tai fusses, toivotamme heille paljon onnea heidän tulevissa haasteissa.
.

nopeutettu oppiminen

  1. Hallitsevat yritysmaailmassa kuin tradenomi Administration
  2. Osta Custom Essay
  3. Mind Mapping: Recall ja luovuus luonnollisesti!
  4. Edut Life Coaching: Sinun Nopeutettu Growth
  5. Päätä Internet Felony oikeus- Diplomi Program
  6. Merkitys Addends
  7. Mitä et tiedä Junk tiede voi vahingoittaa You
  8. Tentti & Vanhempien Stressi Drives Opiskelijat Drink & Self Harm - Discover Miten karkotta…
  9. Vinkkejä kuinka Opi Osallistu Piano?
  10. Haluatko lisää Energia noin 3: pm Koska olet himmeä?