Paras neljä syytä Print QR koodit teidän Calendar

QR koodit tai Quick Response koodit todella pyydetty mielikuvitus ihmisiä ja näkyy kaikkialla, tallentaa rintamilla aikakauslehtien, käyntikortteja ja sanomalehtiä. Lisäksi nämä mustavalkoinen neliö laikkuja yhä useammin nähdään kalentereita samoin. Jos tulostat kalentereita oman yrityksen, voit lisätä salaperäinen QR koodit ja osoittavat, että asiakkaat voivat skannata koodin tutkia lisää yrityksen tai saada suuria tarjouksia. Koska QR-koodit voidaan skannata älypuhelimet, voit käynnistää paljon online yhteisvaikutukset tämän liikkua. Jos olet ajatellut kuinka QR code voi auttaa sinua yritystoimintaan liittyvien pyrkimyksistä lukea.

Edut Printing QR Koodit Kalenterit

Tässä muutamia etuja voit hyötyvät, kun tulostamista QR koodit kalentereita tai muu tulostusmateriaali:

& middot; päästävä lisätietoja

Kiinnitä linkki oman sivuston koodin ja lähettää ihmisiä oikeus sivuston yhdellä napsautuksella . Asiakkaat, jotka haluavat tietää lisää tuotteista ja palveluita tarjoat on välitön pääsy sivustoosi.

& middot; Integrointi sosiaalinen media ja online-vuorovaikutus

Voit lisätä linkin sosiaalisen median sivuja, kuten Facebook sivu, Twitter tunnus ja LinkedIn profiili ottaa asiakkaiden skannata QR-koodin annat. Voit jopa ihmisiä kuten Facebook sivu tai tullut tuuletin yhdellä napsautuksella niiden älypuhelimissa.

& middot; Anna multimediasisällön linkkejä

Jos sinulla video, PowerPoint-esitys ja muut multimedia linkkejä edistää verkossa, voit tehdä sen kanssa QR koodit kalentereita.

& middot; Toimintakehotus

Monet yritykset lisätä QR koodit kalentereita antaa ihmisten soittaa heille, ääni, Lähetä sähköpostia ja jopa lahjoittaa niiden ei-voittoa kampanjoissa.

ihmiset katsovat kalenterin työpöydän tai yksi seinällä joka päivä. Siksi ne ovat todennäköisesti skannata QR-koodin kalentereita kuin aikakaus- tai sanomalehdessä.

Jos haluat tulostaa vaikuttava kalentereita QR-koodit, ota Documedia. Heillä on sekä kokemusta ja asiantuntemusta, kun se tulee painatus laadukkaita QR koodit kalentereita.

DocuMedia Group on ainutlaatuinen kokoelma graafisen viestinnän asiantuntijoita, joilla on huomattava valikoima omakohtainen asiantuntemus ja kokemus painatus, kuvantamis- ja tietoja tekee kaikki lajit.
. & nbsp;

yritysten verkottumista

  1. Ongelmat, jotka voi aiheutua Vesi Damage
  2. Chloe Aurinkolasit koskaan nykyinen ottaa asuinpaikka single
  3. Australia Maahanmuutto Visa Requirements
  4. USENET Poliittisen Season
  5. Erilaisia ​​tapoja uudelleenkäyttö Plastic
  6. Edut Big Money Management Skills
  7. Etsi Puuttuu rahaa Ease
  8. Elvyttää Your Business Communication Enhanced Työpuhelin Functionality
  9. Virtual Private Server (VPS) Käyttää Virtualisointi Application
  10. Managed Verkkopalvelut suoda parhaista koskaan Apua takavarikoida Denial