*** Innovatiivinen pesutupa Järjestäjät: Reclaim Your Space

Ottaa pesukone ja kuivaaja omassa kodissa on ylellisyyttä, että monet meistä liian usein itsestään selvinä. On helppo unohtaa, mitä kipu on tuhlaa hyvän palan päiväsi Laundromat kun ajatellaan valtion oman pesutupa. Useimmat meistä don &'; t on hyötyä ylimääräistä tilaa asianmukaisen pesulapalvelut.

ahtaa pesukone ja kuivaaja osaksi komerot, keittiöt, ja likainen kellarissa kulmat. Pesuaineet ja kuivausrumpu arkkia päätyä hajallaan koko paikka. Ei missään ripustaa pukeutua paidat. Perheesi &'; vaatteita jatkuvasti saada sekoittaa keskenään. Arvokasta tilaa on tulossa niin sekaisin, että olet melkein kaipaamaan päivän ripustus mukava tilava Peliautomaatit pesula.

Tietenkin se doesnt &'; t on olla. Nykyään on olemassa monia halpoja ja helppoja tapoja järjestää pesula, ei väliä mitä kokoa se voi olla. Tässä muutamia loistavia esimerkkejä yksinkertaisia ​​tapoja saada takaisin arvokasta tilaa.

Imupesurin Hyllyt

Tee parhaalla jopa kaikkein minimaalinen pesula, jossa imu hyödyllisyys hyllyt. Ne on helppo asentaa ja vielä helpompi asentaa. Itse asiassa, et &'; t tarvitse mitään työkaluja lainkaan. Yksinkertaisesti kostuta imukupit ja pop niitä oikealle puolella pesukone tai kuivausrumpu.

kahden tason teräs hylly roikkuu yli puolella koneesi, mutta se imee päälle siten, ettei huoli raskaan pulloa pesuainetta tai valkaisuainetta aiheuttaa sen pudota. Se mittaa 16 x 8 ½ -kertainen X 23 &"; joten siellä on runsaasti tilaa kaikille pyykeistäsi olennaiseen ja siivousvälineitä. Don &'; t anna iso pulloa valkaisuainetta tarpeettomasti sotkua talon. Laita ne paikoilleen kätevillä Imupesurin hyllyt.

Pesukone Lankahylly

Tietenkin, asennus hyllyt puolella Pesukone ei ole aina vaihtoehto. Jotkut ihmiset ovat pesukone ja kuivaaja pinottu kaapissa, tai niin lähellä toisiaan, että ei yksinkertaisesti ole tilaa sivuilla. Lisätilaa paljon pesutupa voi olla kuin kehittää kiinteistöjä New Yorkissa.

Usein ainoa paikka mennä on ylös. Siksi tämä kätevä ritilähyllyyn pitää oikeus päälle tahansa pesukone. Toinen etu tämä malli on, että pitämällä siivoustarvikkeet päälle saat pesukoneen olet myös pitää vaarallisten kemikaalien ulottumattomissa tahansa utelias pienten lasten. Teräslanka runko hylly on valkoinen vinyyli-päällystetty ulkoa niin, että laitteet voitti &'; t naarmuttaa perustaa joko.

Overdoor Pesula ripustin

Folding tai roikkuu vaatteet heti kun ne ovat tehneet kuivausrumpu on suuri temppu välttyä silittää niitä myöhemmin. Mutta monissa pesutupa, on yksinkertaisesti missään kätevä ripustaa mitään ylös.

Overdoor pesula henkari on suuri lisäksi kaikki pesutupa. Se voidaan taittaa sulkea, kun sitä ei käytetä, joten se sopii pienimpiinkin pesula alueella. Kestävä kromi palkki on kymmenen reikiä, jotta voit heti ripustaa paitoja, housuja, tai muut vaatteet tuoreeltaan kuivausrumpu. Kun olet valmis, yksinkertaisesti käännä se takaisin alas ja unohtaa sen seuraavaan kertaan. Tämä kätevä ripustin isn &'; t vain kotona pesutupa myöskään. Se on täydellinen lisä mihin tahansa huoneeseen, joka doesnt &'; t on kaapissa, tai on liian vähän kaappitilaa.

Chrome Pesula Center vaikeuttaa

Pesula onnettomuuksia tapahtuu. Valkoinen t-paidat kääntyä epämääräisesti pinkki, kun olet vahingossa sekoittaa punainen sukkia niiden kanssa. Neuleet kutistua koska ne jotenkin heittää sisään hienopesu. Onneksi voit estää näitä uhreja vaatteet pesula keskus, jossa on kaikki.

Tämä kromi järjestäjä on vaate teline, hylly, ja pesula lajittelija yhdistetty yhdeksi. Muistuttavassa pikkolo &'; s dolly, se on lisätty kolme erillistä raskaiden kangas laukut alapuolella alue, jossa voit ripustaa vaatteesi. Jos asut useiden ihmisten kanssa, voit kukin vaatia omaan haittaa, tai jos asut yksin voit käyttää niitä erottaa värejä valkoiset tai normaalista materiaalia hienopesu. Tämä deluxe pesula keskus on myös hylly päälle vaate teline lisää tallennustilaa vaatteita tai siivousvälineitä. Koko juttu on sopivasti asennettu pyörät helpottavat liikkuvuutta ympäri taloa.

Pesu vaatteet on urakka. Ei ole päin että. Mutta pitää pesula mukava ja siisti doesnt &'; t on olla. Voit säilyttää puhtaan, hyvin organisoitu pesutupa tahansa näiden innovatiivisten tallennusratkaisuja.
.

järjestäminen ja opetella järjestämään

  1. Garage System Osto Guide
  2. Tarvitsetko Professional Järjestäjä?
  3. 5 Vinkkejä nimittämisestä Volunteers
  4. 5 Worry-Free tapoja huolehtia Peritty Memorabilia
  5. Pitää perheesi järjestetty Calendar
  6. *** Lisää noin lattiapinta teidän Closet joitakin käteviä Shoe Organizers
  7. Järjestäydy Microsoft Office Rules
  8. *** Poista Makuuhuone sotkua Good
  9. Jos Shoe ei sovi-tyhjentämistä kenkään Closet
  10. Valitse Freedom - Järjestele kotisi uudelle Year