Se ei ole aina Message

Fred Haley Distinguished Juhlan kirjoitti artikkelin täällä selfgrowth oikeutettu; Toastmasters ei halua sinun olla suuri Kaiutin. Otsikko on varmasti provosoiva ja fiksu, ja kun olet lukenut artikkelin näet, että Fred tekee pisteeseen, että enemmän kuin mitään muuta, Toastmasters, viesti on avain. Olen samaa mieltä Fred ... enimmäkseen. On totta, että viesti on toastmasters katselee, mutta se ei ole välttämättä totta, että sen ei tarvitse olla syntynyt.

Olen ollut kahdesti Toastmasters Club presidentti ja silti nauttia viikoittain kokouksia. Kyllä se on totta, että painopiste Toastmasters on toimituksen suuri viestin. Ainoa ongelma minulla tässä on, että joskus näemme kaiuttimet tulevat, jotka ovat hyvin, hyvin viihdyttävä. Niillä on luonnollinen tunne ajoitus ja toimitus ja ihmiset rakastavat heitä. Kuitenkin, kun he yrittävät kehittää taitojaan Toastmaster käsikirjat, he tuntevat Esteenä "rajoituksia".

Esimerkiksi. Advanced Professional Speaker Manual, Puhuminen viihdyttämään hankkeen painotetaan huumoria. Samalla saada nauraa on suuri asia, jotkut puhujat viihdyttää meitä antamalla meille tunne kunnioitusta, tai iloa tai muita tunteita että osuma kotiin. Äskettäin kuulin puhuja antaa ihanan viihdyttävä puhua jossa hän käytti hänen äänensä ja yleisön osallistumista luoda hyvin viihdyttävä puheen, joka toi hänelle valtavan suosionosoitukset. Arvioija kuitenkin huomautti, että vaikka puhuja oli erittäin viihdyttävä, puhuja ei saada paljon nauraa, joten arvioijat arvion, puhuja ei täyttänyt tavoitteet. Suuri kaava hillitä lahjakkuutta!

On loistavia puhujia siellä, jotka voivat kaapata meille ja jättää meidät tunne rikastunut ilman todella antaa meille viesti per sanoa. Meidän on sallia, että joskus vuorovaikutus puhuja ja yleisö on vahvempi ja tyydyttävämpää kuin sanoja käytetään luomaan tässä yhteydessä.

Jos et kuulu luokkaan laulu viihdyttäjä, joka voi liikkua väkijoukkoja jättämättä niitä viestin, haluan varmistaa, että tyyli toimintatapa on yhtä tärkeää kuin "viesti puhe". Loppujen lopuksi suuri maalaukset tehdä samoin. Yksi ei liikuttanut Mona Lisa, koska se kannustaa sinua hymyilemään. Me siirretään, koska luontainen mielessä, että emme ehkä edes sanoja kuvaamaan.

Jos voimalla äänesi, tyyli, ja vuorovaikutus yleisön, jätät ne haluavat enemmän, älä anna joku kertoa teille, että on viesti puuttuu. Kumarra, ja Pat itseäsi selkään; olet tosi ja kadehdittava kommunikaattorin.
. & nbsp;

julkinen puhuminen

  1. *** Miksi Sinun pitäisi sisällyttää Aito tarina näkyy seuraavassa Presentation
  2. Aitous Vuonna Presentation
  3. *** Onko sinulla on krooninen käheys tai pysyviä kurkkukipua ja olet ole sairas? 
  4. *** Onko olemassa sellainen asia kuin Performance äänesi Julkinen puhuminen? 
  5. Julkinen puhuminen 101 - Miten lämmetä Audience
  6. *** Hyvät, on Sinun äänesi Asset tai Vastuu urasi? 
  7. Peter Fogel n itseluottamusta Kysymys! 
  8. Selviytyminen Pelko Julkinen puhuminen - Helppo A, B, C
  9. Puhuminen Ura Jobs
  10. Voit saada Oprah Show Ennen 2011