Haastattelu Kuin Hollywood Media Star!

Miten säilyttää Vastaukset Lyhyt ja tehokas

Tiesitkö, että ei vain voi pitkäveteinen vastauksia olla vaikea yleisöä seurata, mutta he voivat itse aiheuttaa haastattelu mennä hakoteillä? Ytimekäs vastauksia voi pitää sinut hallinnassa, ja että & rsquo; S, kun haluat olla!

Lyhyys on tässä avainsana. Ajattele lainausmerkkejä ja äänen puree haluaisit jotka on liitetty kuva ja yrittää sisällyttää ne teidän vastauksia tarvittaessa.

lääkäri, joka loi oman linjan ihonhoito valmistautui median Blitz. Tärkeintä hänelle oppia oli pysyä poissa & ldquo; lääkäri puhu & rdquo; ja todella korostavat tulokset tuotteiden. Kuten voitte kuvitella, tämä oli hänelle uusi.

sisällytetty tarinoita ja tosielämän skenaarioita kuin katsomalla taustapeilin ja nähdä uusia varisten jalat! (Mitä ?!) Otimme niitä hetkiä, että kohdemarkkinat voisi ymmärtää ja loi ääni puremiin ja nopea tuotekuvausten.
Tulokset olivat erittäin tehokkaita & hellip; pahus, vaikka hänen PR tyttö ja halusin saada ihonhoitotuotteet!

Miten voit puhua lyhyesti? No, jos et ole työskennellyt median valmentaja, niin kokeile näitä:

1. Tunnista & ldquo; prosessi & rdquo; tai & ldquo; asiantuntija kieli & rdquo ;: Voit joutua puhumaan yksinkertaisemmin noin oman alan asiantuntemusta ellei yleisö koostuu oman ikäisensä liiketoimintaa. Käytä tavallisia sanoja ja tallentaa tiedot työsi, prosessi, tai menetelmillä kunnes olet niitä koukkuun tuloksia!

2. Aika itse. Vakavasti, tartu sekuntikello ja on joku haastatella sinua kysymyksiä sinulla eniten odottaa. Saatat olla yllättynyt siitä, kuinka nopeasti aika kuluu! Tavoite 30 sekuntia tai vähemmän per vastaus!

3. & Ldquo; Cliff Huomautus & rdquo; teidän tarinoita: Jos sinulla on tarinoita & ndash; omia tai asiakkaille & rsquo; onnistumisia - kiinnitä ne kaikkein tiivistetty versio. Ajattele, kuinka sinun täytyy muokata Twitteriin, ja Käytät ll varmasti pitää vain hyvää kamaa!

Don & rsquo; unohda! Sisällytä mikä saa sinut eri: Onko sinulla allekirjoitus lainata? Tai erityinen filosofia? Sinun lyhyt vastauksia pitää vielä lisätä, että erityinen maku, että vain sinä voit tuoda. Harjoitella filosofia kuvaus, kunnes se on lyhyt, makea, ja heittää pois kielesi ongelmitta.
. & Nbsp;

julkinen puhuminen

  1. *** Tehokas päättäminen on yhtä arvokas kuin avaaminen julkishallinnon Speaking
  2. Lessons from Les Miserables - elokuva! 
  3. CNN Ankkuri tarjoaa erinomaiset Neuvoja Speaking
  4. Voittaa pelko ja stressi - 3 Foods Tämä vie terän Pois Anxiety
  5. *** Ilman käytännön mukaisesti Esitys on tuomittu! 
  6. *** Miksi Tauko on korvaamaton Julkinen Speaking
  7. Bozo tai Pro? 10 tapaa Kaiuttimet toimistosihteeri Know
  8. Kehittää vahva ja tarkka kolmen minuutin julkisen speech
  9. *** Miten luodaan -kuvat When You Speak
  10. *** Miten löytää Kaskut puheestanne tai Presentation