Helppo Julkinen puhuminen kanssa Hypnosis

voit tehdä muutoksen toteuttaminen
Julkinen puhuminen on numero yksi pelko ihmisillä; vielä, koska niin monet ihmiset tekevät sen niin hyvin, on oltava helppo tapa päästä sinne, että palkintopallille kuten ammattilaiset: rauhallinen, rento, ja antaa puheen elämäsi. Ja että helppo tapa on hypnoosi. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: voit tehdä sen pitkä läpi itse hypnoosi, tai lyhyt matka palkkaamalla hypnotisoija auttaa sinua.

Tyypillinen alkuperä Ongelma
Jossain vaiheessa teidän aikaisin koulunkäynti, olet todennäköisesti ollut lukea luokan edessä, antaa kirja raportti, ratkaista laskutehtävä ylös taululle, tai jotkut samanlainen yritys, joka johti hämmennystä sinulle. Joten olet kehittänyt pelko puhua edessä ryhmään. Toinen vaihtoehto on, että kotisi ympäristön lapsi oli sellainen, että puhumalla oli, sanoisinko, ei rohkaista. Alkuperästä riippumatta ongelman, tietäkää, että hypnoosi ei kumoa aikaisemmin, se päivittää miten sinusta tuntuu.

Ratkaisu
Mitä jos voisit mennä takaisin ja kumota vaikutuksen alkuperäisen ongelman syy? Sinä pystyt. Ja sitähän hypnoosi voi tehdä sinulle. Esimerkiksi, mitä jos teidän nykyinen ikä voisi palata ja auttaa nuorempia itse kumoa satuttaa ja kipu alkuperäisen tapahtuman? Sinä pystyt. Kun hypnoosi, mitä sinulle on tapahtunut vuosia sitten on vielä tapahtunut, se vain ei häiritse sinua enää koskaan.

se toimii?
Ehdottomasti. Olen auttanut paljon ihmiset saavat yli niiden pelko julkinen puhuminen, ja niin on kollegani kliinistä hypnotists. Useimmat eivät sitä henkilökohtaisesti, en puhelin istuntoja kaikkialla maailmassa samoin. Tässä ovat perusasiat hypnoosi auttaa sinua ymmärtämään, miten se voi auttaa sinua.

Hypnoosi 101
Ei uskoa hypnoosi on kuin ei uskoa tiistaina tai helmikuussa. Olet jo mennä transsiin aina, kun katsot TV osoittavat, että pidät tai lukea kirjaa, josta pidät, tai nähdä elokuva, joka pidät, tai, no, saat ajatus. Olet jo mennä transsiin kun istut alas lukea sähköpostisi 10 minuuttia, ja yhtäkkiä puolitoista tuntia on kulunut. Olet jo mennä transsiin kun rakastua tai rakastella. Se on kuin haaveilin kymmenes valtaa. Kukaan ei voi tehdä menet sinne, aivan kuten kukaan ei voi tehdä sinusta kuin elokuva. Kun teet kuin elokuva, sinulla on luonnollisesti tehdä kevyt tilaan hypnoosi. Valtio syvenee kun rakastat, että elokuvan. Mutta kun et pidä, että elokuva ollenkaan, se on juuri koska se ei sisäänkäynnin. Kohta on, olet jo rakastat hypnoosi, ystäväni. Vietät hyvä rahaa. Seen kaapelin lasku viime aikoina?

Mikä Hypnoosi ei
Se ei ole mitä Hollywood on määrännyt. Valitettavasti ei ole koskaan ollut yhden elokuvan tai televisio-ohjelma, joka tarkasti kuvaa miten hypnoosi todella toimii. Kukaan ohjaa sinua hypnoosi enempää kuin ne tehdä, kun unelmoida. Hypnoosi ei ole unta. Kuulet kaikki äänet ympärilläsi aikana trance, kun eivät ole tajuton eikä unessa. Hypnoosi voi tehdä sinusta murhata ketään. Kysy keneltä tahansa mob pomo tai CIA-agentti, ja kuulet miten rahaa toimii parhaiten houkutin rikolliseen käyttäytymiseen; he eivät käytä hypnoosi, koska se ei toimi heidän ilkeä aikeet. Hypnoosi ei Mind Control. Kysy asevoimat jos he käyttävät sitä kuulustella vankeja, ja niiden vastaus on ei. He eivät käytä sitä, koska he eivät voi. Kukaan ei voi pakottaa sinua tekemään mitään, oikeudellisia tai muuten, transsissa. Ja voit tulla ulos trance milloin tahansa yksinkertaisesti päättävät tehdä niin.

Mitä hypnoosi on
Ymmärtäkää, että tunne yksittäisen on välttämätön osa ihmisenä olemista, ja että kokemus, tarvitsemme tietoisen mielen. Se toimii kuten RAM tietokoneen. Kuitenkin on olemassa toinen osa mieltäsi, paljon voimakkaampi alitajuntaan. Alitajunnan on kovalevy oman sisäisen tietokoneen, se tallentaa tiedostoja. Hypnoosi yksinkertaisesti kumoaa tietoinen osa mielen, ja pääsee paljon suurempia, tehokkaampia alitajuntaan. Näin voit tehdä todellisia muutoksia miten ja miksi julkinen esiintyminen on peloissaan sinua aiemmin. Ja pelkosi lähtee.

merkitykselliset Bit minusta myynnissä maassa 1984-2001, ennen kuin hänestä tuli päätoiminen kliininen hypnotisoija, työskentelin tien standup sarjakuva, touring kansallisesti vuosikymmeniä. Ei puhuja on kovempi työ kuin tie sarjakuvia, jotka työskentelevät baareissa puhuu juoppoja. Takaisin seuraavana päivänä, kehitimme monia tapoja tehdä melko hyvin vaikeissa olosuhteissa, koska meillä oli; se oli meidän tehtävämme. Tämä tausta auttaa minua auttamaan minun hypnoosi asiakkaita voittaa pelkonsa julkinen puhuminen yksikkö- tarkkuus. Saan sen, koska olen tehnyt sen. Voin auttaa sinua saamaan sen myös.

niin helppoa, teet sen silmät kiinni
Hypnoosi on helpompi tehdä kuin luulet. Ja teidän Viihtyisällä hypnotists, kuten minä, ovat mielellään auttaa sinua. Joten mitä sinä odotat?
.

julkinen puhuminen

  1. Puhua ja astua ulos Comfort Zone!
  2. Edut esiintymistaidot Training
  3. *** 3 Step toimintamalli Deeper Puhuminen Voice
  4. Jatkona kanssa Seminaari Näkymät: Boost seminaari Registrations
  5. *** Is Your nykivä puhe laittaminen Yleisö nukkumaan?
  6. Se ei ole aina Message
  7. *** Käyttö rivoudet, rivouksia & Kiroilua Julkinen Speaking
  8. Art Of Julkinen puhuminen: rakentaa yhteydessä teidän Audience
  9. Haastattelu Kuin Hollywood Media Star!
  10. Esimerkkejä Vakuuttava aiheista Puhe - Miten valita paras One