Hankaloittaa - unohdettuja Hero Tasoitus Races

hankaloittaa, foaled vuonna 1941 Texasissa, oli myöhässä viivästyneestä kilpa edessä huolimatta sukutaulu kuolla. Hänen uransa oli luultavasti yksi dynaamisimmista vuoden kilpa koskaan nähnyt yli sata alkaa hallintaoikeus 7 kilpa vuotta. Hankaloittaa huolimatta kaikki epäonnistumisia ja puutteita, antoi kilpa useita “ ensimmäistä kertaa Evers &"; ja myös vastasi kirjatuista kun hän lopulta teki tehdä sen vakava ja kovan ytimen kilpa turnauksia.
hankaloittaa, jossa hän alkoi –
Sen hämmästyttävää, kuinka hankaloittaa &'; s isä ja emä oli tilanteen of Man O &'; Sota &'; s tammaa Frilette ja Sunset Gun. Hänen isä vastapaino perinyt suuren osan hänen sukutaulu kilpa legendoja kuten Peter Pan, Fair Play, Broomstick ja Commando. Siitä huolimatta, hänen pato, sekuntikello oli vuoteen vahdissa, Colin Colt. Useimmat Ihmiset sukutaulu voisi harkita johtavan erinomainen galloper täytyi olla tietty.
Hankaloittaa myytiin pois Hirsch Jacobs, ylhäältä hoitoaine puolivälissä 20-luvulla, joka osti väittäen kilpailuista käynnistin kun hän oli kaksi, vuonna 1943.
hankaloittaa, vauhdittaa –
loppuun mennessä 1943, hankaloittaa alkoi jo vuonna peräti 28 rodut voitettuaan vain 4, asettamalla ja osoittaa 8 ja 4. Hänen prime kausi kuin kolmevuotias liian ei tehdä merkintä. Vuonna 1944, hankaloittaa alkoi 29 rotuja voittaa 3 ja pitämällä rahaa 15 muita rotuja. Hän oli kuitenkin tehostettava luokkansa ja veti toiseksi Wood Memorial Stakes. Hän oli saavuttanut hänen ensimmäinen valikoima hienoja kilpailuihin, joissa saattamista niissä kaikissa, Flamingo Stakes, Gallant Fox Tasoitus ja Riggs Handicap.
Jälkeen pitkä lomautus lähes 7 kuukautta, hankaloittaa teki sen kilpa raitoja jälleen , tällä kertaa hän oli alkaen neljä vuotias vuonna 1945. lomautuksen oli sen etuja; tuntui keskinkertainen juoksija nyt tuli takaisin areenalla luottamuksen ja kestävyys ja erittäin vaikutusvaltainen taipumus. Hankaloittaa voitti merkittävä joukko haitta kilpailuista kun hän lähti. Hän voitti Brooklyn Handicap jälkeen Riggs Handicap hän oli aiemmin tuskin sijoitettu. Hän myös kiinni Pimlico Cup Handicap, Saratoga Handicap ja Continental Handicap muutamia. Hän siististi onnistui sijoittaa Suburban, Queens County ja Yonkers Handicap ja ylläpitää läsnäolo sijoittumalla kolmanneksi Jockey Club Gold Cup ja Whitney Handicap. Hankaloittaa oli viimein saapui.
Hankaloittaa &'; s aikojen merkittävimmistä voittoja –
Sen pitäisi tulla yllätyksenä jollekin että hankaloittaa &'; s viisivuotias kausi oli kiistatta hänen paras. 1946 kausi koostuu 20 alkaa kaikissa. Hankaloittaa voitti 8 ja sijoitettu rahaa 11 toiset. Mellakka koostui hänen ensimmäinen voittonsa Gallant Fox Handicap ja New Yorkin Handicap. Hän voitti myös Whitney Handicap Manhattan ja EDGEMERE Tasoitukset ja Saratoga Cupissa. Hankaloittaa tehostettava hänen Jockey Club Gold Cup paikka toinen tänä vuonna ja myös piti itseään rahaa Sussex Tasoitus Dixie, Suburban ja Pimlico Special Tasoitukset.
1947 saapuu ja hankaloittaa käännä kuusi. Hän voittaa Gold Cup, vesijohto Tasoitus ja Massachusettsin Handicap muutamia ja jää kilpa edessä on rahaa Jockey Club Gold, Whitney Stakes, Brooklyn Tasoitus ja Queens County. Hän voitti Gallant Fox Handicap toista kertaa peräkkäin.
Hankaloittaa &'; n lopussa uransa, lopulta kuin kahdeksanvuotias –
hankaloittaa kilpaili jälleen seitsenvuotias vuonna 1948 oli 4 ulos 11 alkaa. Hän sijoittaa rahaa 5 muita rotuja. Hän voitti Sussex Handicap varten peräkkäisenä vuonna, sekä voittaa Metropolitan Handicap. Dixie Tasoitus, Brooklyn ja vesijohto Tasoitukset hänen vyö, hän ajoi sillä kausi kuin kahdeksanvuotias vuonna 1949. Hän aloitti 5 kilpailuista tänä vuonna, saattaa yhteen ja joissa esitetään kaksi. Hänen viimeinen kisa oli Monmouth Tasoitus että hän ei saatu, koska murtuma kärsi kisan aikana hänen Sesamoid luut oikea jalka.
Historiallisia saavutuksia –
hankaloittaa tuli ensimmäinen hevonen on koskaan koskettanut $ 900,000 merkki ura voitot. Sijalle 41 Veri-Horse, hankaloittaa oli myös ensimmäinen uskomattoman voimakkaasti veto hevonen koskettaa tulot jopa $ 700,000 hänen kuusivuotiaan kausi kisa Suffolk Downs, Massachusetts Handicap. Hankaloittaa oli myös Yhdysvaltain mestari Tasoitus Horse vuonna 1945 ja on hankaloittaa Tasoitus klo Vesijohto nimetty hänelle.
Jos haluat rodun hankaloittaa jälleen, kirjaudu HorseRaceGame ja kokea kilpa kuumeen virtuaalinen peliyhteisö alusta hevoskilpailujen pelit . Yli tuhansia kilpahevosten hieno 3D simulointi, pelejä pelaajat voivat langeta kaikille Racing ominaisuuksia, kuten kasvatus, koulutus ja jopa voittaa oikeaa pistettä. Gran lataa ja aloittaa.