Toinen päivä Pat ajoi hänen Horse - Winning oli Ikuisesti Inviting

keskustelu, joka &'; s paras ja kuka &'; s ollut syke hevosurheilu maailman historiassa on epätäydellinen ilman mainintaa tämän legendaarisen tähti. Riding puhdas unelma kilpa-uran 8803 voittoa ja kertakorvauksena uran ansiot $ 298 miljoonaa euroa, hän oli yhtä kierrosta joka vei koko kilpa veljeys myrskyn joka kerta kun hän asettaa asennettu hänen hevosensa rodun uudelleen. Tulinen, dynaaminen mutta petite persoonallisuus sopii jockey profiili moitteettomasti ja luonut historia muistaa, Pat päivä, nyt eläkkeellä, on luultavasti paras kuski racing koskaan törmännyt.
Tuhansia Voittoja hänen vyö, ja että liian kirjaimellisesti, vain parhaista kokemuksista tai virstanpylväitä muistetaan, mikä johtuu siitä, että toistaminen jokainen tapahtuma olisi yhtä pitkä kuin 32 vuoden kilpa-ura Pat päivä ansainnut kuin ammattilainen kuski. Äskettäin Calvin Borel ylitti Churchill Downs kirjaa 1000 voittoa kilparadoille asettaa Pat päivä. Tähti esiintyjä voitti yhdeksän kisaa kaikki amerikkalaisen Triple Kruunut, Derby voittaa kyytiin Lil E. Tee jälkeen viisi Preakness voittoa ja kolme Belmont voittaa johtoja.
Kasvattaja &'; s voisi koskaan väistää Pat &'; s tutka, se luultavasti oli hänen suosikki harrastus pin alas Kasvattaja &'; s Cup kilpailuista. Hänen kilpa huostassaan hän ratsasti joka ikinen vuosi ensimmäisen 20 vuotta Kasvattaja &'; s Cup voittanut 12 heistä ja joka vuosi 21 vuoden Kentucky Derby hän &'; s todistamassa. Pat uskoi erilaisia ​​kilpa, joka toi hänet Kanadan Triple Crown 1991, ei vain kilpailevien sitä, mutta voittaa se sekä kyytiin Dance Älykkäästi. Samana vuonna hän voitti Kasvattaja &'; s Cup kehrävarsi samalla tamma. Pat ollu &'; t tehnyt vielä vaikka.
Pat otettiin jäseneksi Hall of fame saman vuoden seuraavan hänen neljän vuoden Eclipse Awards 1984, 1986-87 ja 1991 Erinomainen Jockey ja George Woolf Memorial palkinnon 1985. Pat oli myös Yhdysvaltain mestari Jockey kuudeksi vuodeksi kerrallaan hänen määrä voittaa ja kaksi vuotta, mutta tulos.
kuitenkin keskellä kaikki mainetta ja rahaa mukana, Pat päivä liian oli hänen osuutensa vaikeina aikoina. Tämä sisältyy ne alkuvuosina uransa, kun hän oli mukana päihteiden. Pian hän taisteli takaisin uskonnon ja lopulta selvinnyt voittajana tällaisen tahraton kilpauransa. Seuraavat lonkkaleikkaus, Pat vihdoin kutsui sitä sulkeutuu kilpa ja julisti eläkkeelle. Nyt hän asuu Louisville, Kentucky.
Jotta muovata kilpa ura kuten Pat &'; s, kaikki kilpa harrastajat voivat nyt rekisteröityä ilmaiseksi horseracegame.com ja saada välittömän pääsyn vapaa kilpailu pelejä hieno 3D että he voivat hyödyntää oppia, mestari ja voittaa. Pelaajat voivat valita hevosten pilaa 5000 thoroughbreds luettelossa; rotu varsojen ja myös hallita vakaa. Kilpailu voittoja palkitaan oikeita palkintoja ja peli-pistettä joka voidaan encashed voittaa VIP oikeudet. Vapaa kilpailu pelit ovat ikkuna reaalimaailman kilpa, rentoutua ja paljastaa piilotetut kykyjä ja anna jockey otat sinut jännittävä ratsastaa.