Noin Englanti Premier League - Round 2

Manchester City vahvistivat hyvä alku toiseen voittoon, ja pitää täydellinen kirjaa kuin puolustaa Mestarien Manchester United että myös voitti toisen pelin kauden.

Englanti Premier League johtajuutta pelissä Manchester City matkusti Reebook Stadium kohtaamaan Bolton Wanderers pyöreälle 2 Toiminta. Molemmat joukkueet oli aloittanut 2011-12 kauden oikea jalka, voittaa niiden kauden avaus pelejä 4-0 asettua päälle sijoitukset, jolloin niiden välienselvittely vetovoimainen.

Kansalaiset olivat menossa vahvistamaan kunnossa kuin yksi suosikeista pääsemään tittelin 3-2 tiellä voiton sorkat, ohjaa erinomainen David Silva, joka ei ollut vastuussa vain avaamalla maalin minuutti 26, mutta myös laatia paras soittaa pelin.

Ennen puoliajalla, kello minuutti 37 erityisesti, Gareth Barry sai yhden enemmän Manchester City, mutta kaksi minuuttia myöhemmin Ivan Klasnic teki alennusta jolla he menivät tauko.

Tällä hetkellä 47 Edin Dzeko teki voittomaalin kansalaisille, jotka olisi voinut voitti pelin 3-1 jos Kevin Davies uskaltaisi &'; t voineet saada aikaan toinen tavoite isännät 16 minuuttia myöhemmin Lopullisessa 3- 2.

yksi suurimmista vastakkainasettelujen Englannissa, Liverpool järkyttää Arsenal tiellä 2-0, kiitos kaksi myöhään tavoitteet Aaron Ramsey klo minuutin 78 (kautta misfortunate oma maali) ja Luis Suárez lisäaika. Vaikka Suarez on tehnyt Punaiset unohtaa heidän entinen paras maalintekijä Fernando Torres (siirretty Chelsea tammikuuta), Gunners Haven &'; t löysi korvaa heidän entinen kapteeni ja pelinrakentaja Cesc Fabregas (allekirjoittanut Barcelona), mikä näkyy niiden peli .

Puhuessaan Torres &'; uusi joukkue Chelsea, he voittivat ensimmäisen ottelun kauden ansiosta Florent Malouda &'; s maalin 7 minuuttia mennä vastaan ​​West Bromwich, joka oli siirtyä johtoon vuonna pisteet alussa alkupuoliskolla kautta Shane Long.

8 minuuttia tauon Blues sai taajuuskorjain onnekas laukaus Nicolas Anelka, joka oli taipua Jonas Olsson. Ja myöhemmin Malouda teki come-from-takaa voittoon tapahtua kytkemällä keskityksen pallon Jose Bosingwa.

puolustaa Mestarien oli kova kilpailija Tottenham Hotspur, mutta pystyivät outplay ne jälkipuoliskolla ansiosta diskantti tekee Danny Welbeck (61), Anderson (76) ja Wayne Rooney (87).

Paikallinen nuori lahjakkuus Welbeck varasti shown netottamalla ensimmäinen ja palvelevat toinen tavoite peli, joka oli alkanut tulla turhauttavaa Red Devils, joka nyt jakaa alkuun sijoitukset niiden kaupungin kilpailijat Manchester Kaupunki.

Wolverhampton on myös täydellinen ennätys tällä kaudella ansiosta niiden 2-0 voiton Fulham kotona. Kaksi myöhään alkupuoliskolla tavoitteet Kevin Doyle ja Matthew Jarvis antoi Wolves kolme pistettä, ja nyt ne vievät kolmanneksi sijoitukset 6 pistettä, sama kuin kansalaisten (+5) ja Red Devils (+4), mutta maaliero +3.

Loput kierroksella 2. Tulokset olivat: Sunderland 0 Newcastle 1, Aston Villa 3 Blackburn Rovers 1, Everton 0 Queens Park Rangers 1, Swansea 0 Wigan Atheltic 0, ja Norwich 1 Stroke Kaupungin 1.