Barcelona vs Arsenal, ennuste seuraavan match

Arsenal voitti Barcelona, ​​mitä muutos että FC Barcelona voi kostaa?

viimeinen ottelu Barcelona vs Arsenal päätyi 1 vastaan ​​2 hyväksi Arsenal. Vaikka FC Barcelona pelasi loistava ensimmäisellä puoliskolla, he eivät voi murtaa puolustuksen Arsenal. Onneksi David Villa vei heidät edessä. Vuoden ensimmäisellä puoliskolla ottelun Arsenal näytti sellainen menetetty, mutta toisella puoliskolla asiat sai muuttunut. Robin van Persie teki näyttävän maalin uskomaton kulmasta. Ja jotkut minuuttia myöhemmin toinen maali tehtiin Nasri.

Monet ihmiset muistavat Mestarien liigan loppuottelussa 2006 lopullinen Barcelonan vs Arsenal. Lionel Messi kännissä täydellinen Nou Camp stadion uskomaton neljä maalia matkan voittamaan Arsenal.

Maaliskuun 8., toinen ottelu Barcelona vs Arsenal pidetään Camp Nou -stadionilta Barcelonassa. Barcelona tarvitsee 1-0 voiton Arsenal valloittaa paikan seuraavalla kierroksella Mestarien liigan.

Arsenal oli hieman epäonninen klo piirtää, mutta he tekivät hyviä tuloksia Lontoosta. Ja niillä on joitakin mahdollisuuksia edetä seuraavalle kierrokselle. Oma ennustus on, että Barcelona on parempi, kun 180 minuuttia. Vaikka Barcelona ja Arsenal on samanlainen tyyli pelissä, Espanjan joukkue toi sen isompi tasolle. Ja myös Barcelona on paljon tiukempi puolustus.

Viimeisen 5 vuotta Arsenal pelasi kaksi kertaa Nou Camp Stadium ja molemmat ottelut menetettiin. Tulokset Barcelona vs Arsenal olivat 4: 1 ja 2: 1.

2-1 voiton Arsenal ensimmäisessä ottelussa oli hyvä tulos ja tämä tekee tarpeelliseksi Barcelona aloittaa hyökkäämällä ensimmäisen minuutin ottelun alkua. Mielestäni Barcelona saa tavoite ja ne etenevät seuraavalle kierrokselle jälkeen normaaliin aikaan.