2008 Kentucky Derby 134 Prospects

Kentucky Derby lähestyy, urheilu vedonlyöjien koota tilastotietoja tehdä oikeita poimii tämän vuoden kilpailussa.

Viime vuoden Kentucky Derby, Street Sense sai eteenpäin ja voitti 2: 02,17. Vuosi ennen, Barbaron voitti 2: 01,36. Se on määrittelemätön, onko tämän vuoden voittaja on nopeampi kuin 2: 01.50.

Jotkut asiantuntijat sanovat, että Iso Ruskea voittaa Kentucky Derby tänä vuonna. Kuitenkin lyömätön Florida Derby voittaja tarvitse kamppailla toiset, jos hän on voittaa Juokse Roses. Voittaja Santa Anita Derby, California Colt eversti John, oli vankka käytäntö radalla valmiiksi viisi vakomittaa vuonna 57,80 sekuntia.

Aiemmin Pyro oli suosikki keskuudessa vedonlyöjien kunnes hänen pettymys 10. sijan Blue Grass Keeneland. Kuitenkin hänen aikaisemmin rotuja tarkoita, että hän on voimaksi kanssa.

Gayego voitti Arkansas Derby ja oli ratsastanut Hall of Fame kuski Mike Smith joka myös ratsasti Giacomo voittoon 2005.

Kahdeksan Belles ympäröi 19 Colts tämän vuoden Derby . Jos hän voittaa, hän liittyy 3 muut fillies että on toteuttanut tämän merkittävä saavutus. Muut olivat Regret vuonna 1915, todellinen vaara vuonna 1980 ja Winning Colors vuonna 1988.

Street Sense voitti viime vuonna johtoa Calvin Borel. Jos hän voittaa Denis Corkin hän on ensimmäinen kuski voittaa 2 peräkkäistä Derbys koska Eddie Delahoussaye vuonna 80-luvun alussa. Borel Mount on tällä hetkellä 12-1 kertoimet. Asiantuntijat kuitenkin sanoa, että on hyvin harvoja, jotka voivat ratsastaa rautatie hänen kaltaisiaan.

Dallas Stewart koulutettu Macho Jälleen joka voitti Derby Trial. &Ldquo; Oli rohkaisevaa nähdä Dallas &'; hevonen tulla takaisin ja voittaa Derby Trial, joka legitimoi rotu hieman, &"; sanoi valmentaja Graham Motion viitaten Dallas Stewart koulutettu Macho Jälleen joka kamppaili Polytrack pinnalle Turfway vuonna Lane &'; s End. &Ldquo; mutta Adriano varmasti ei voittanut mukavammin. &Rdquo;

Koska Adriano oli aiemmin ajaa huonosti hänen aloittaa vasta lika Gulfstream Park Fountain of Youth ja oli kaikki hänen menestystä turpeesta, hänen kouluttaja epäröi sitoutua Derby aloittaa heti Lane &'; s End. Motion sanoi Adriano &'; s yhdeksäs sijan Nuoruuden hyvinkin voinut olla seurausta hänen varsan &'; s prerace kurittomuus tarhassa.