Innovatiivinen toimisto maalaus Ideoita Offices

Kun ajatellut maalaus toimisto seinät on paljon rajoituksia, jotka tulevat tavalla luovuuden ja rajoittaa niitä maalin väri valintoja. Kuitenkin hyödyntämällä värejä fiksusti voi olla suuri ero koko toimiston ympärillä. Lue tietää, miten voit esitellä suosikki sävyjä työpaikallesi ja tehdä se näyttää houkuttelevalta.

Monochromatic teema:
Jos olet juuttunut vain yksi väri mielessäsi sitten yksivärisen teemana parhaiten sinulle. Tämäntyyppinen teema liittyy käytön yksivärinen useita muunnelmia; Nämä vaihtelut syntyvät lisäämällä valkoinen, musta tai harmaa sävy. Saatat tuntea pisteestä saat kyllästetty yhdistelmiä, mutta todellisuudessa on loputtomasti mahdollisuuksia värien voi purkaa käyttämällä tätä tekniikkaa. Ota väri vihreä esimerkiksi; oliivin vihreä, sammal vihreä, kevään vihreä, omenanvihreä, lehtivihannekset vihreät, voit luoda monia muitakin vihreitä. Jos haluat lisätä ripauksen funk toimistoon tilaa voidaan maalata seinän erilaisia ​​värejä uutetaan ulos samasta sävyn ja te itse on järkyttynyt nähdä niin paljon vaihtelua tulossa ulos yhden värin.

Stripes:
Stripes ovat ikivihreä seinämaalaus tyyliin jotka toimivat hyvin toimistoihin. Niiden avulla voit pelata useita väriyhdistelmiä. Onko tumma ja vaalea väri mix tai rohkea ja tylsä ​​väri, raidat avulla voit luoda tasapainoinen sekoitus. Pystyraitoja auttaa myös parantaa tilaa ja tehdä se näyttää enemmän tilava ja ilmava toisaalta voit käyttää vaakasuuntaiset juovat luoda rauhoittava vaikutus. Raidat tuoda tunne liikettä ja energiaa, joka jokaisen ihmisen tarpeisiin. Joten jos vain muistaa seeprat on ajatellut raidat mieti uudestaan ​​ja yritä tuoda niitä omassa toimistossa ovat myös. Jos suinkin olet hämmentynyt välillä joka sävyn valita ja kumpi välttää, voit viitata väri opas, joka jokaisen maalin valmistaja on. Riippuen alue, tunnelma haluat luoda voit tehdä maalin väri valinta.

Textured seinät:
On monia maalaus tekniikoita, joiden avulla voit luoda kuvioita yli seinät ja nämä Aren &', T rajoitu koteihin vain. Hyödyntämällä siveltimet, stensiilit, lohko tulosteita jne voit tehdä oman toimiston seinät näyttää houkuttelevan ja täynnä elämää. Vuodesta rulla harjat kaali maalaus Seinätarrat valinnat ovat lukuisat. Kuvioitu seinät vaativat suurta yksityiskohtaisesti ja on tehtävä ammattitaidolla vain niin muista valita apt maalaus urakoitsijan käsi-over tätä työtä.

Edellä mainittujen seinä maali tekniikat olemme varmasti on ovat saaneet muutamia ideoita uudelleen suunnitella toimistotilaa ja lisää väriä ja energiaa siihen.
.

yleinen itsehoito

  1. Merkkejä Ahdistus Attack
  2. Miksi valinta verhotangot on Important
  3. 3 merkittävä syy Ilmastointi Putket Getting Frozen
  4. Valitsemalla Kierto alueet Servo Motors
  5. Pysyvä ratkaisu Viemärien Systems
  6. Vinkkejä ja niksejä Osto Pipe Benders
  7. Tullut henkilö, joka voi siirtää vuoria Osa 7
  8. Koskee on pohdittava ostaminen Vala Steam Cleaner
  9. Miten elää onnellista elämää - Osa 1
  10. Mitkä ovat Freeze & Tulvien Hälytykset ja miten ne sopivat Etusivu Security