Alienware M17X Research

Alienware on todella tytäryhtiö Dell. Se erikoistuneet työasemien ja kannettavien tietokoneiden pelaamista ja myös muut suuremmat graafisia suorituskyvyn ohjelmia. Alienware tarjoaa M11x, m15x ja M17X tuotteen tai palvelun kantoja hänen pelaamista läppäreissä.

Tässä postitse, aiomme katsomaan se on todella suorituskykyisin tuotteen tai palvelun rivillä, M17X läppäreissä.

Alienware M17X arvostelu pelaamista läppäreissä ylpeillä kaikkein vaikuttava Intel Mobile-prosessori. Se todella on hyödyntää uusimman Intel Core i5- ja i7-prosessorit, jotka on Intelin Turbo Boost Engineering dynaamista, noin lentää ylikellotus ominaisuus antaa nopeuden tarpeen suurille end pelaamista. Se tarjoaa myös ATI CrossFireX kahden GPU tarjota huippuluokan peli käytännön kokemus. Perustuu Alienware sivun kanssa kirjoitettaessa M17X pelaamista läppäreissä alkaa myyntihinta on USD1799 Yhdysvaltain ja SGD3499 Singaporessa. Ero hinta johtuu ainutlaatuinen oletusmääritykset annetaan se todella on verkkosivuilla kunkin maan.

antaa mennä kautta m17x pelaamista tietokoneet Tekniset tiedot.

Alkaen se voi olla prosessorit, Alienware vain tarjoaa Intelin prosessorit. Siinä on Singaporessa sivusto, se esittelee Intel Core i7-740QM (oletus), ja päivitettävissä mahdollisuuksia i7-840QM ja i7-940XM Intel Core jalostajien mitään arvoa. Sisällä Yhdysvaltain web-sivun, se tarjoaa Intel Core i5-520M (oletus), päivitettävissä i5-540M, i7 720QM, i7-820QM ja i7-920XM Intel Core jalostajien hintaan. Nämä ovat uusin i5- ja i7-ratkaisu linja Intelin ja pitäisi tehdä hyvin mitä tahansa ottelun vaatimuksen.

Se todella toimitetaan Windows 7 työtekniikalla. Niin paljon kuin pelaaminen on huolissaan, tämän ei pitäisi olla mitään huolta. Kaikkein paras videopeli otsikot auttaa kunkin Windows 7 ja Windows Vista.

graafisen tai kuvan kortti tai GPU (Graphic Processing Unit), M17X tulee CrossFireX Dual 1GB GDDR5 ATI Mobility Radeon HD5870. Saattaa olla myös ainoa 1GB GDDR5 ATI Mobility Radeon HD5870 ja ainoa 1GB GDDR5 ATI Mobility Radeon HD4870 valintoja tarjotaan. Et voi hvae liikaa videotallenne muistelu. Graafinen luottokortilla käsittelee graafinen suunnittelu tietokoneeseen järjestelmään. Kasvava videoleikkeen muistia, hyödyntäen CrossFireX mahdollistaa pari tai useamman näytönohjaimen antaa hyviä tuloksia pitkin parantaa ohjelman tehokkuutta, tarjoaa sinulle puhtaampi, terävämpi ja paljon enemmän syvyyttä grafiikkaa. Pelit on nyt varsin perusteellisesti graafisia tehosteita esimerkiksi varjo, heijastus plasma ja voi vaatia paljon enemmän ja tehokkaampia graafisen prosessorin varmistaa perimmäinen pelaamista asiantuntemusta. ATI on usein Oyj hankki ja ikioma AMD vuodesta 2006. Se on todella merkittävä kilpailija sekä muita tärkeitä toimija näytönohjain markkinoilla on NVIDIA GeForce.

m17x pelaamista läppäreissä sisältää McAfee antivirus. Vaikka Antivirus ei puoli tulla katsotaan pelaamiseen läppäreissä, se on ratkaisevan tärkeää, koska löydät paljon virus, troijalainen ja matoja, jotka voivat vaivattomasti tartuttaa tietokoneet Internetiä käyttäessään.

sen muistellut, m17x pelaamista läppäreissä mukana 4GB (2x2GB), 6GB (2 Gt + 4GB) ja 8GB (2x4GB) 1333 tai 1067 MHz DDR3 SDRAM. Enemmän muistia lisää pyöreän ohjelman yleistä suorituskykyä. Se mahdollistaa enemmän talon että kannettavan tietokoneen pitää tällä hetkellä sovellettava tiedot ja anna kannettavan tietokoneen ajaa enemmän toimintoja sama aika. On todella nyrkkisääntö että läppäreissä Windows Vista tai Windows 7 on vähintään 2 Gt muistia. Pelaamiseen tietokoneet, parempi varastointi paljon parempi.

Kohti näyttely, M17X pelaamista läppäreissä sisältää HD Näytä. Se esittelee 17,0 tuuman UltraSharp WUXGA (1920x1200) RGBLED Näyttö ja TrueLife tai 17 tuuman WideXGA + 1440 x 900 (vain Yhdysvallat). Suurempi näyttely liiallista päätöslauselma antaa enemmän pelaamista kohtaavat yhdessä Express kuvataiteen grafiikka pelaamista on tarjota. Alienware läppäreissä myös saapua standardi ottaa 1,0 megapikselin web-kamera ja digitaalinen mikrofonin järjestelmä.

Saat paljon enemmän tietoa Alienware AM14X-6667BK arvostelu käy Mikä on paras kannettava tietokone ostaa.
.

yritysten verkottumista

  1. ATK Birmingham Training IT Qualification
  2. Allas turvallisuus aidat Tarjous Protection
  3. B2B-liiketoiminnan tila esitelty "Venture Capital Circle" program
  4. Beneftis Sai Kun Lahjoittaa Business Gifts
  5. Laajentaminen käyttö Surveyors: Sydney
  6. Drupal tai WordPress: joka vie Running?
  7. Silverlight Development: Get Your Online Business Advanced
  8. Pituus SAP ERP kurssit ja pienin opintojakson Expenses
  9. 6 askelta säästää rahaa Your Online Business Tekijä Outsourcing
  10. Kotiremontoinnit ideoita täytyy pitää Mind