Bimelech: Top 100 Thoroughbreds kaikkinaisen Times

täysiverinen kilpa on ollut olemassa ja voittanut muutaman vuosisatojen nyt ja on yksi joukossa top 100 ei ole kakku kävellä. Veri-Horse-lehden sijoittui thoroughbreds vuosien siten, että jokainen sopisi niiden asema asianmukaisesti estämättä jäljellä contendereiksi luettelossa. Kun aika kului, uusi hevoset korvasi vanhemmat legendat ja lopulta muodostivat Top 100 on koskaan ajanut edessä Earth.
Sija # 84 voi nähdä hieman jäljessä, mutta katsot räjähdysmäisesti määrä Thoroughbreds debytoi vuosittain, pitää top 100 ei todellakaan ole helppo feat saavuttaa. Ja Bimelech &'; s jatkaa määritellään selvästi haasteisiin matkan.
Bimelech oli foaled 1937 Kentucky; pois ylimääräinen broodmare La Troienne, jonka jälkeläiset oli kiistaton yksi hienoimmista ja isä Musta Toney, joka oli johtava isä Peter Pan ja myös johtava nuorten isänä itse. Hänen koko uransa, Bimelech, joka nimettiin hänen ystävänsä Abimelekin omistaja ja kasvattaja, eversti ER Bradley, myöhemmin nimettiin pudottaa &'; &'; koska kaikki hänen hevoset &'; nimet alkoi &'; B &' ;, aloitettiin 15 kertaa oleskelevat rahaa kaikki paitsi yksi. Hän voitti 11 kisaa, kaksi on Triple Crown jalat.
Kuten nuorten, Bimelech pysyi voittamaton. Hän aloitti kuusi kertaa kaksivuotias, debytoi Suffolk Downs vastaan ​​alan alkupaloja jonka hän saumattomasti voitti kolme pituutta. Hän ensi aloitti päästöoikeuksien kilpailussa jälleen voittaa se ilman omaa itseään kuusi pituudet. Pian seurasi Saratoga Tarjoukset ja toiveikas Stakes jotka molemmat hän voitti kolme pituutta ja kaula vastaavasti kukistamalla Andy K. molemmissa. Bimelech vieressä purettiin kenttä Futurity Stakes ylläpitää hänen aggressiivisuutta ja voittaa henki voittaa Pimlico Futurity samoin. Hän tuli hänen toisen vuoden opiskelija, voittamaton, kuten Yhdysvaltain mestari kaksivuotias Colt.
Koska kolmevuotias, Bimelech kukisti kilpailijat kahdessa suorassa kilpailuista, Blue Grass Stakes ja Derby Trial jossa hän voitti yli Gallahadion 2 ¼ -kertainen pituudet. Hän myöhemmin mennä kuin top suosikki Derby mutta kilpa kaikki matkan kohti laaja ulkopuolella loppuun häntä ja Gallahadion kukisti hänet pituus ja puoli.
Hänen seitsemän alkaa kuin kolmevuotias, Bimelech koskaan valmis ulos rahaa. Pian hän kostanut hänen Derby tappion Pimlico vuonna Preakness Stakes voittaa se Gallahadion mukaan kolme pituutta. Kun lyhyt runner up maali Withers Stakes, hän jälleen voitti Belmont Stakes mukaan ¾ pituudet.
Gallahadion palasi pian kostamaan ja otti Arlington Classics jossa Bimelech sijoittui kolmanneksi. Hän oli nimeltään Yhdysvaltain mestari Kolmen vuoden Colt.
Bimelech ajoi tuskin hänen neljä vuotias kausi alkaa vain kahdesti voittaa yksi. Hän oli pian eläkkeelle yo jossa hän kunnostautui epäilemättä tuottaa 30 panokset voittajia kuten Better Self jotka isä Dr. Fager &'; s broodmare.
Bimelech on myös yksi tuhansia kilpa legendoja jotka ovat esillä upeassa 3D simulointi, käytettävissä kilpa virtuaalisen pelialusta. Simuloitu hevonen pelejä tuoda kilpaurheilijaa ympäri maailmaa, online-pelejä ominaisuuksia realistinen kuin rodut simuloitu täydellisyyttä. Kirjaudu HorseRaceGame tutkia.