Hindoo - Suuri täysiverinen jotka eivät koskaan sijoittamattomien!

Vuosien ajan, hevosurheilu on kehittynyt puhtaasta hevosurheilu tapahtuma joka toteutetaan erittäin perusmenetelmiä hevosen hoidon ja keskitytään pääasiassa jännitystä, tulee kehittyneempi laji, joka nyt on hankkinut aseman, jossa hevoset käsitellään uusinta hoitoa ja tilat, hyvä lomautuksia ja jopa eläkkeelle. Niin paljon, että maineikas valmentaja James Rowe jopa lopetti toimintansa kuuluisa omistajat, Dwyer Brothers protestina yli-kilpa sitten noustaan ​​rotu-tamma Miss Woodward. Vertaa että ajat nyt, kilpahevosten käsitellään paljon enemmän huolta ja hoitoa.
Se &'; s siitä samaan aikaan, 1980, kun Hindoo oli foaled. Isänä suuri isä Derby voittajat, Vergilius ja emä Firenze, Hindoo oli hevonen suuri kilpa taitoja, niin paljon, että hän koskaan valmis rahat hänen koko uran 35 alkaa. Hän voitti 30 kisaa kaikki 3 sekuntia ja 2/3 hänen kilpa hallintaoikeus vuodesta 1980 vuoteen 1982. Valmentajana Rowe, Hindoo koskaan lannistua hi faneja eikä koskaan loukannut hänen jockey &'; s suuntiin; jos kuski kysyi, Hindoo toimitettu.
Koska kaksivuotias, Hindoo alkoi yhdeksän kertaa voittanut seitsemän. Kaksi muuta, hän sijoittui kolmanneksi jonka pituus Windsor Hotel Stakes ja toisessa hän sijoittui toiseksi jälleen pituus. Hindoo juoksi valikoima vaikuttavia lajitellut osuuden kilpailuista alkaen Colt ja tamma Stakes nuorisorikollisuuteen Stakesin ja Jockey Club Stakes. Puhtaasti paras puheenjohtajana kaikki nämä rodut; hän oli taitavasti voittanut kuusi Furlong Peruste Stakesin ja myös meripeninkulman pitkä Tremont. Hindoo oli perustamassa korkea jotta kaikki aikalaisensa. Vasta loppupuolella hänen kaksivuotias kausi että Dwyer Brothers oli investoinut tähän uuteen mestari varsa. Kausi päättyi amerikkalainen Championship kaksi vuotiaista palkinnon.
Kolmannessa vuotta vanha kausi, Hindoo voitti Derby, Clark Handicap Travers Stakesin ja myös LORILLARD Stakes. Hän oli haitta suosikki, rauhallinen ja hallittavissa hevonen että näytteillä huippuosaaminen kuitenkin kovaa hän oli ajanut. Hän jatkoi jatkuva voittaa juhlimaan 18 peräkkäistä kilpailua että mukana Kentucky Derby vastaan ​​toinen vaikuttava kilpahevonen Lexex. Viimeinen kaksi hänen kaksikymmentä alkaa joka vuosi sijoittui rahaa mutta ei napa. Tuona vuonna, Hindoo voitti myös mailin ja puoli panos rotu, Blue Ribbon Stakes joka todistaa hänen potentiaalin eri etäisyyksillä alkaa 6 vakomittaa 10.
Hindoo oli melko verrattuna kaksi suurta kilpahevosten aikansa, Sir Hugh ja Crickmore. Vaikka hän oli kukistanut Crickmore kourallinen rotuja toisella kaudella hän menetti molemmat ottelu kilpailuista häntä vastaan. Kuitenkin kaksi pidetään vastaan ​​Sir Hugh oli siististi voitti, lakaista vaakalaudalla. Hindoo oli jälleen amerikkalainen Champion Race Horse vuodelle.
Neljä vuotias kausi tämän uskomattoman kilpahevonen koostuu viisi voittoa kuudesta alkaa. Hänellä oli sijoittui toiseksi viimeisessä kilpailussa. Hindoo juoksi joitakin satunnaisia ​​matkoja kuin vanhempi hevonen, syömällä 2 ¼ -kertainen mailia Louisville Cupin ja Coney Island Cup. Kun eläkkeellä yo, hän foaled suuri kilpahevonen ja isä hänen kertaa, Hanover.
Hindoo kuten monet muut voidaan nyt ajanut tällä 3D Racing online-pelejä esittämä HorseRaceGame. Pelejä suunniteltu 3D simulaatioita yli loistava tietokanta urheilu tuhansia kilpa thoroughbreds peräisin kilpa historiasta, menneisyys ja nykyisyys ja myös hienoja Handpicked kilpa ominaisuuksia, jotka antavat uskomattoman ajokokemuksen jäsenelle pelaajia. Rekisteröidy ilmaiseksi ladattavia tai pelata niitä verkossa, saada palkitaan voittoja ja sijoittaa myös VIP oikeudet; se &'; s katsomoissa aivan käden ulottuvilla!