Noin Englanti Premier League - Round 8

Manchester City nappasi ensimmäinen paikka Manchester United, joka puolustava mestari voisi saada takaisin ensi sunnuntaina aikana Manchester Derby Old Trafford.

Lauantaina johtaja Premier League, Manchester United, vieraili nro 5 Liverpool silmällä niiden Mestarien liigan yhteenotto 18. lokakuuta kello Romania vastaan ​​Otelul Galati. Tämä oli syy, miksi Englannissa &'; vanhin kilpailu Sir Alex Ferguson ei tehnyt &'; t tulevat ulos kolme hänen keskeisiä toimijoita alkaen 11: Wayne Rooney, Javier &'; Chicharito &'; Hernandez ja Nani.

Vuoden ensimmäisellä puoliskolla Punaiset olisivat voineet johtaa, jos Luis Suarez &'; s laukaus hadn &'; t estänyt maalivahti David de Gea. Se tulee olemaan Steven Gerrard joka aikoi avata pisteet ja antaa kotijoukkueen johdon kautta vapaapotkun minuutin 68.

Down yhdellä, Ferguson joutui välittömästi lähettää Rooney ja Nani Ashley Nuoret ja Ji-Sung Park etsimään taajuuskorjain. Mutta se piti olla Chicharito, joka on substituoitu Phil Jones minuutin 76, joka oli menossa jopa pisteet 9 minuuttia mennä pelin kautta keskityksen pallon Nani että hän suuntasi takaisin &'; Pepe &'; Reina &'; tavoitteena.

Red Devils jossa voi tallentaa yhden pisteen vierailustaan ​​Anfield Road, mutta ei ole ensimmäinen paikka, joka Manchester City aikoi nappasi heille, että iltana sen 4-1 voiton Aston Villa.

Etihad Stadium Kansalaiset meni puoliajalla yhden maalin johtaa kiitos Mario Balotelli, ja varhain jälkipuoliskolla lisätty kaksi enemmän maaleja kautta Adam Johnson ja Vincent Kompany. Tällä hetkellä 65 Stephen Warnock sai alennuksen vaivaa laittaa Villans takaisin peliin, mutta heidän toiveensa haudattiin James Milner vain kuusi minuuttia myöhemmin, kun hän allekirjoitti neljäs tavoite illan ja sinetöity 4-1 voitto.

Ensi sunnuntaina Kansalaiset puolustavat nro 1 vastaan ​​Red Devils Manchester derby Old Trafford. Voitto Manchester United antaisi heille ensimmäinen paikka sijoitukset uudelleen, koska ne saavuttavat 23 pistettä, yksi enemmän kuin 22 että Manchester City on tällä hetkellä.

Ei. 3 Chelsea sai Everton lauantaina kuin hyvin, peli, jossa voitto oli erittäin tärkeää pitää lisäämisestä paineita joukkueet Manchester miehittää alkuun paikkaa.

Vaikka se hallitsi useimmat alkupuoliskolla Toffess kärsi kaksi maalia Daniel Sturridge ja John Terry, joka mahdollisti Blues hallita pelin jälkipuoliskolla. Tällä hetkellä 62 Ramires lisätään yksi, jolloin isännät mukava kolmen tavoite johtaa, joka aiotaan vähentää kahteen 9 minuuttia mennä, kun Apostolos Vellios teki alennus vierailijoille.

Robin Van Persie tuli valmentaja Arsene Wenger &'; s pelastus kaksi maalia, jotka annettiin Arsenal voittaa kolmannen pelin kauden vastaan ​​Sunderlandin 2-1, ja kiivetä kymmenes asemaan Premier League 10 pistettä. Huonoja tuloksia kärsinyt tässä alkukauden ovat ruokkia huhuja Ranskan valmentaja &'; s mahdollista poistua Emirates Stadium 15 vuoden jälkeen vastaava, mutta hän on luottavainen potentiaali ja hyvä mentaliteetti hänen pelaajien palata tähän tilanteeseen.

Newcastle 2 – Tottenham 2, Wet Bromwich 2 – Wolverhapton 0, Wigan 1 – Bolton 3, Stoke 2 – Fulham 0, Queens Park 1 – Blackburn 1, ja Norwich 3 – Swansea 1 valmistunut Ottelupäivä 8 Valioliigassa.