Brasiliaan ylpeyttä voittaa Mexico

2014 FIFA World Cup isäntä tuli takaapäin kymmenen pelaajaa ja voitti &'; El Tri &'; tiellä 2-1, kiitos rangaistus puolustivat Jefferson ja maalintekijöinä Ronaldinho ja Marcelo myöhään jälkipuoliskolla.

Kun huono peli vastaan ​​Costa Rica viime perjantaina, joka huolimatta voittaa 1-0 ei tehnyt &'; t täyttää fanien odotukset, Brasilia halusi muuttaa imagoaan vastaan ​​Meksikossa, joukkue oli putki 14 ottelun voittamaton. Lyijyä niiden tähti ja entinen FIFAn vuoden pelaaja, Ronaldinho, joka oli neljä vuotta ilman Tilanne maajoukkuetta, brasilialaiset saapui Corona Stadium etsimään voitto, joka saa ne purkaa kriitikot ainakin kunnes heidän ensi ystävällinen peli, vastaan ​​Gabon 10. marraskuuta Librevillessä.

Se oli heidän 36th head-to-head vastakkainasettelua, ja Brasilia oli siirtyi 20 voittoja, vastaan ​​yhdeksän meksikolaiset -the muut kuusi peliä päätyi sitoutunutta että siirtyä eteenpäin pisteet aikaisin peli, kautta oma maalia Brasilian puolustaja David Luiz on minuutin 10. Asiat pahenivat viiden-aika FIFA World Cup Mestarien kun Dani Alves lähetettiin pois hänen toisen keltaisen kortin pelin, kun alentaa Javier &'; Chicharito &'; Hernandez laatikon sisällä viimeisen minuutin alkupuoliskolla. Meksiko oli mahdollisuus ottaa kahden tavoite johtaa ennen taukoa, mutta maalivahti Jefferson puolusti rangaistuspotku välillä Andres Guardado.

Vuoden jälkipuoliskolla on tuntui kuin Meksikossa oli joukkueen 10 pelaajaa kentällä, sijasta &'; Canarinha &'; joka alkoi hallita peliä lyijyä suuri Ronaldinho. Se tulee olemaan Brasilia &'; n numero 10 ja kapteeni, joka kautta vapaapotku sidottu pelin yksi kappaleelta 11 minuuttia mennä, ja mursi hänen 4-vuoden putki ei tavoitteita maajoukkueen.

Tämä tavoite oli piristysruiske brasilialaisten, joka tyytymätön piirtää meni etukäteen enemmän. He saivat palkkansa neljä minuuttia myöhemmin, kun Marcelo teki toisen maalinsa yön jälkeen hyvä yksilö pelata laatikon sisällä, sillä 2-1 voiton.

Se oli ensimmäinen tappio meksikolaiset alle valmentaja Jose Manuel de la Torre &'; tilauksen 15 pelejä, kun taas hänen brasilialaisen kollegan &'; Mano &'; Meneses oli hänen kymmenes voittoon &'; Canarinha &'; 18 peleissä.

Brasilia osoitti ylpeyttä voittaa vastoinkäymiset, joka jätti &'; Mano &'; erittäin iloinen, että “ suuttumusta &"; Hän näki heijastuu hänen pelaajille, kun he löysivät itsensä alas yksi pisteet, ja sitten taas kun Alves lähetettiin pois punaisella kortilla. Ja Brasilia osoitti myös hieman onnea voittaa tämän pelin, koska jos Jefferson uskaltaisi &'; t ovat estäneet Guardado &'; s rangaistuspotku, poimien 2 maalia alijäämä vastaan ​​Meksikon tiellä olisi ollut epätodennäköistä.

Tämä jäi rangaistus antoi heille vauhtia voittaa pelin, ja post-ottelun Neymar vahvistanut sen: “ jälkeen rangaistus estetty Jefferson, sanoin pukuhuoneessa että olimme menossa voittaa joka tapauksessa. &" ;

&'; ll nähdä, jos he voivat pitää vauhtia vastaan ​​Gabonin ensi kuussa.