Noin neljä ensimmäistä neljän suuren XI

Toisin kuin La Liga Espanjassa, Serie Italiassa ja Valioliigan Englannissa, missä niiden mestari on melko paljon päätetty, Saksan Bundesliigan on tulessa jälkeen Bayern Leverkusen lyhentää matkan johtaja Borussia Dortmund vain viisi pistettä.

Tyhjennä tien Barcelona &'; kolmas otsikko peräkkäin

&'; on vain ajan kysymys näet Barcelona kruunattiin kolmannen kausi peräkkäin kuin La Liga mestari. Kierroksella 33 he voittivat Osasuna kotona 2-0, maalintekijöinä Villa ja Messi. Catalonians saavutti 88 pistettä ja ylläpitää kahdeksan pisteen johdon vastaan ​​lähin haastaja Real Madrid että myös voitti pelin lauantaina.

Whites resoundingly kukisti Valencian tiellä 6-3 ja saavutti 80 pistettä. Real Madrid &'; n tavoitteet olivat tuote Benzema yhdellä, Kaka kaksi ja Higuian jotka allekirjoittivat hattutemppu. Soldado, Jonas ja Alba lisäsin täytetään pisteet laatikko yksi tavoite kunkin Valencia että huolimatta menetys jatkuu kolmannella sijalla 63 pistettä.

No.4 Villareal jäi mahdollisuus lyhentää etäisyyksiä Valencian ja jatkaa juuttunut 57 pistettä toisella viikolla peräkkäin. Yellow Submarine hävisi heidän vierailunsa Sevilla 3-2. Maalintekijöinä Marchena ja Rossi jossa riittämätön voittaa kolme maalia tekee Ratikic, Negredo ja Romaric.

Robinho pelastaa päivän

kahdeksan minuuttia mennä Robinho teki voittomaalin varten Serie johtajia Milano vierailustaan ​​Brescia aikana kierroksella 34 toimintaa. Rossoneri on 74 pistettä ja nauttia kahdeksan pisteen etumatka puolustaa Mestarien Inter jotka tulevat toiseksi.

Puhuessaan Inter, he voittivat Lazio kotona poistamalla Zarate &'; s maalin kaksi Sneijder ja Eto &'; O 2-1. Näin Inter nappaa toisen sijan Napoli niiden 66 pistettä ja Lazion edelleen neljännelle sijalle 60.

Napoli hävisi toiseksi takia tappion kärsinyt tiellä vastaan ​​Palermon 2-1. Kun vain kaksi minuuttia ne kasvoivat yhden maalia aikaiseksi rangaistuspotku tekee Cavani, mutta kotijoukkueen tuli takaapäin voittaa pelin maalintekijöinä Balzaretti ja Bovo, mikä jättää Napoli kolmannella sijalla 65 pistettä.

Gunners laskevan edelleen

kolme suoraa pelejä winless Arsenal on kulunut taistelevat tittelistä kolmanteen paikka Englanti Premier League. He vierailivat Bolton ottelupäivänä 34 ja hylättiin vuonna viimeisen minuutin peliajalla 2-1. Sturridge siirsi kotijoukkueen johtoon, sitten Van Persie sai tasoituksen Gunners, mutta Cohen oli menossa pisteet voittomaalin vuonna minuutti 90, joka jättää kävijöitä 64 pistettä.

puolustaa Mestarien Chelsea takaisin nro 2 kanssa 3-0 voiton kotona vastaan ​​West Ham. Se oli erityinen ilta Torres hän maalasi ensimmäisen maalin kuin Blue. Lampard ja Malouda lisäsi kaksi muuta antamaan joukkueen kolme pistettä, yhteensä 67.

Ja soolo johtajat Manchester United saavutti 73 pistettä ansiosta Chicarito &'; myöhä tavoite, joka edusti 1-0 kotiin voiton Everton.

Toinen joukkue, joka myös voitti pienin oli Manchester City, koska he voittivat Blackburn Rovers tien Dzeko &'; tavoitteena. Näin kansalaisten turvata neljänneksi 59 pistettä.

Bayern Leverkusen kieltäytyy luopumasta

Pride on mitä Bayern Leverkusen on osoittanut koko tällä kaudella Bundesliigan, koska ne ovat kieltäytyneet antaa periksi otsikko vaikka se on todennut itsensä 12 pistettä pois johtajien aikana useat kohdat vuoden. Tämä pysyvyys sijoitettu heistä vain viisi pistettä jäljessä Borussia Dortmund 31 kierrosta, ja 15 enemmän pisteitä peliin he edelleen uskovat ihme.

maalintekijöinä Kadlec ja Pardo he ovat voittaneet maalia Sigurdsson voittaa TSG 1899 Hoffenheim lauantaina 2-1, voitto, joka auttoi heitä saavuttamaan 64 pistettä.

soolo johtaja Borussia Dortmund kärsi takaisku vierailustaan ​​Borussia Mönchengladbach, joka kukisti ne 1-0 kanssa Idrissou &'; tavoitteena, joka jättää heidät juuttunut 69 pistettä.

Niiden 1-1 tiellä piirtää vastaan ​​Frankfurt, Bayern München menetti kolmas paikka Hannover 96. Rode &'; tavoitteena oli ne alas pisteet vuodesta minuutti 54, mutta rangaistuspotku tekee Gomez auttoi ne säästää yhden pisteen, yhteensä 56.

Ja Hannover nappasi kolmannen sijan heiltä kiitos niiden tiellä alistavat Freiburg 1-3. Abdellaoue, Schlaudraff ja Rausch teki tavoitteet vierailun ja Rosenthal sai alennus kotijoukkueen.