Penguins Beat Rangers 2-0 Sarja Lead

Jordan Staal teki teho-play tavoite toisessa jaksossa antaa Penguins 2-0 voiton Rangers ja lakaista ensimmäisen 2 pelejä niiden 2. kierros sarjassa.

Jordan Staal: n tavoite 2. periodi rikkoi scoreless solmio ja Pittsburgh Penguins maalivahti Marc-Andre Fleury teki lyijyä seisomaan, jolloin Penguins 2-0 voiton New York Rangers ja koti-ice lakaista ensimmäisen 2 pelejä niiden 2. kierros sarjassa. Fleury auttoi Penguins tappaa 2 avain Rangers Power soittaa viime minuutin ja Adam Hall teki tyhjään maaliin 16,7 sekuntia jäljellä. Staal on pelannut hyvin pudotuspeleissä toistaiseksi sen jälkeen, pettymys runkosarjan, saada vain 12 maalia, mikään lyhyt käsin. Hänellä oli 29 maalia ja NHL alokas-kirjaa 7 short-handed tulokset.

Staal teho-play tavoite mukana Rangers "paras rangaistus tappaja, Chris Drury, pois koukkaaminen. Jevgeni Malkin keräsi kiekko vasemmassa ympyrän ja syötetään se alas alhainen Staal joka nosti kiekko yli maalivahdin, jolla oli hyvä peli, tehdään useita säästää. "Hän on hyvä ohikulkija" Jordan Staal sanoi maalivahdin Henrik Lundqvist. "Olen vain iloinen, että viimeistelijä."

"Meidän täytyy vain mennä takaisin kotiin ja silti tuntuu luottavainen, me tiedämme, että voimme voittaa tämä joukkue", Lundqvist sanoi. "Meidän täytyy mennä takaisin kotiin ja saada kaksi voittoa siellä ja palata tänne, ja se tulee olemaan paineita heille."

Penguins clearing kiekko viime sekunnin, Fleury osuma Rangers eteenpäin Sean Avery taustapuolen hänen kiinni. Avery pyörähti ympäri ja osui maalivahti hänen keppiä ennen työnnetään pois. Virkamiehet sai haltuunsa ennen asiat menivät täysin käsistä. Muutama sekunti ennen Staal teki hänen toinen pudotuspeleissä, Pittsburgh Marian Hossa ja Ryan Malone voinut muuntaa läheisessä kuin Rangers "Martin Straka ryntäsi takaisin penkki korvata hänen rikki kiinni, luo 5 3 Pittsburgh.

Sidney Crosby myös jäi hyvä pisteytys mahdollisuuksia. Sen sijaan, Crosby miehitetty Rangers huomiota molemmissa päissä jäätä, joskus häiritseviä tavalla. Hän kiinnitti rangaistus, joka johti Malkin n taipuneen peli-voittomaalin Game 1 perjantaina, jolloin jotkut Rangers syyttää häntä sukellus perustaa valtapelistä tavoite viimeisessä kahdessa minuutissa.

Rangers on lakaista 2 pelit New Yorkissa takaisin solmio sarjaan Atlantin Division kilpailijat. Pelit 3 ja 4 on Madison Square Gardenissa, jossa Pittsburgh on 0-3-1 tänä vuonna.