iPhone 4s kotelot ja muita hienoja Accessories

Olet ehkä ostanut uusin puhelin iPhone vakaa, mutta te Aren & rsquo; t todella osaksi iPhone klubi ellet omista joitakin niistä hienoja tarvikkeet, jotka on erityisesti suunniteltu näitä puhelimia, kuten iPhone 4S tapauksessa Apple TV, telakointikaiuttimet, lista on loputon. Täällä & rsquo; sa luettelo joidenkin lisävarusteita, jotka on suunniteltu erityisesti uusin tulokas, iPhone 4S:

Puhelin asiat: Kun maksat enemmän kuin $ 400 puhelin, se on välttämätöntä, että voit suojella sitä naarmuilta ja muilta vaurioilta . Mutta Parasta näissä tapauksissa on, että nämä tulevat monenlaisia ​​tyylejä ja budjetit. Voit joko valita OtterBox Commuter Series kotelo, joka myy hieman yli $ 30 tai kirja tyylistä asia, joka näyttää kova sidottu 10 vuotta vanha kirja, joka on sinun noin 50 $. Ja jos etsit ostaa jotain tyylikäs, valitse käsintehty iPhone 4s kansi, joka on valmistettu ensiluokkaisesta nahasta, ja on hinnoiteltu hieman yli 20 $.

Mutta varmista, että kotelo sopii iPhone 4S. On pieni ero iPhone 4GSM ja normaali iPhone 4s, joten sinun täytyy tarkistaa, jos se sopii hyvin. Vaikka muoto oIe & rsquo; t muuttunut, saattamisesta painikkeet on muuttunut. Varmista, että ostat iPhone 4 kansi, joka sopii sekä tyyppejä.

iPhone Travel Osasto: Kiitos Siri, hands free viestintä kautta iPhone on nyt stressittömän. Tämä matka-jalusta on suuri matka matkojen, varsinkin pitkillä lennoilla. Jalusta kallistuu juuri oikeaan kulmaan sopimaan täydellisesti tahansa pöydälle, pöytä tai lentokone tarjotin, ja voit käyttää puhelinta vaakasuunnassa. Ja kun sitä ei käytetä, se voi tallentaa kuulokkeiden.

näytön suojakalvo: Jos iPhone 4 kansi isn & rsquo; t tarpeeksi, kokeile näytön suojelija. Vaikkakin kallis, nämä ovat varmasti suojella edessä ja takana puhelimen ja voi estää sen naarmuilta.

Apple TV: Jos haluat nauttia AirPlay ominaisuus, varmista, että ostat Apple TV. Tämän jäähtyä Gizmo voit katsella iTunesin elokuvia ja Netflix sisältöä. Voit myös suoratoistaa videoita, valokuvia ja musiikkia big screen TV.

SLR Mount: Nyt tämä saattaa kuulostaa hullulta joillekin, mutta jos omistat iPhone ja ovat valokuvaus kummajainen, tämä iPhone SLR Mount on varmasti miellyttää sinua. Sovittimen, voit liittää asentaa Canon EOS, tai Nikon linssit, jolloin voit olla tele, laajakulma, tai kalaa silmä kulmassa.

Kuten aiemmin sanonut, omistaa iPhone isn & rsquo; t tarpeeksi , sinun täytyy omistamaan nämä jäähtyä gadgeteja todella tulla eliitti klubia älypuhelinten käyttäjinä.
. & nbsp;

myynnin johdon koulutus

  1. Sales Force Korvaus: räätälöinti on Key
  2. Mitä te todella sanovat? 
  3. Vinkkejä Crossing piikkilanka-aita Myynti Reluctance
  4. Maailmanluokan Myynti taidot eivät Enough
  5. Vain Losers leikata Prices
  6. Oletko Charge töissä? 
  7. Oikean Winter huivi Women
  8. Johtajan Corner - Ei ole mitään maagista Pill
  9. Ajantasaisemmat Vinkkejä lukituksen Suuri Myynti Päivän Tough Economy
  10. Miten onnistuneesti rakentaa Asiakaspalvelu Loyalty