Regret: Ensimmäinen Filly Ever Win Derby

Kun Regret on foaled vuonna 1912, vuonna Lincroft, New Jersey, vähän teki Harry Payne Whitney tietää mitä tamma saisi aikaan kuin täysiverinen siitä kilparadoilta hän pian hyökätä kerran hän kääntyi tarpeeksi vanha. Huolimatta foaled aikana, jolloin mies hevonen oli aina edullisempi antaneet enemmän voimaa ja kestävyyttä, Regret nimettiin pettyneenä omistaa siitä, että Colt suuresti odotettu, etenkin kun isä oli johtava yksi, Broomstick joka &'; d kasvatetaan Jersey Lightning, suuri tamma itse.
Regret aloitti yhteensä 11 kertaa uransa koskaan viimeistely mitään vähemmän kuin rahaa paitsi kerran. Hän voitti yhdeksän hänen kilpailuista ja sijoittui toiseksi kerran. Koska kaksivuotias, ilman käynnistettävissä kaikissa päästöoikeuksien tai erityisiä paino kilpailuista, Regret oli suoraan koetukselle. Hänen kouluttaja James Rowe Sr uskotaan ovat ilmaisseet suurta uskoa tamma; joten hänen ensimmäinen alku oli ratkaiseva yksi jo.
Vuonna 1914, Regret voitti neito, Saratoga Special Stakes jossa hän kilpaili top kaksivuotias Colts. Hän voitti rikkomatta hiki jonka pituus ennen hänen prime kilpailijansa, Kivet, mestari Colt itse. Seuraavaksi Saratoga Memorial seuraisi pienessä span tauko ja Regret jälleen liukui voittoon mukaan ½ -kertainen pituudet huolimatta kilpailevat miespuoliset kollegansa ja myös käynnissä alle peräpeilin; Hänet määrättiin 127lbs. Kolmannen osuuden Saratoga kilpailuista, Hopeful Stakes ja jälleen Regret työnnetään takaisin hänen prime haastaja, Pebbles kolmansille, viimeistely ja frac12; -kertainen ennen juoksija ylös.
Regret tuli ensimmäinen tamma on voittanut kaikki kolme jalat Saratoga tapahtuman. Feat on saavutettu kukaan enemmän kuin kolme muuta kilpahevosia.
Tule 1915 ja Regret &'; s ura oli täynnä ensimmäistä kertaa onnistumisia. Hän aloitti kolmevuotias, suoraan Kentucky Derby. Ja jälleen kerran hän voitti kisan vaivattomasti 2 erillistä pituudet yli rotu toiseksi sijoittuneelle kiviä. Regret oli ensimmäinen tamma on voittanut kisan ja myös vakiinnutti asemansa ja mailin ja neljäsosa tapahtuma erittäin ratkaiseva täysiverinen kilpa tapahtuma.
Koska kolmevuotias, Regret alkoi vain kerran, vuonna Saranac Handicap. Jälleen kerran se oli kenttä sisältää alkuun mies thoroughbreds ja Regret pettynyt yhtään. Hän väitti hänen voittavan Spree ja luovutettiin hänen yhteyksiä toiseen voittaa, tällä kertaa voittaa se Finn (voittaja Belmont Stakes ja SÄKÄ Stakes).
Regret &'; s kolmevuotias kausi oli vain kaksi lähtöä ja mitä seurasi oli ei niin vaikuttava kolmannen kauden kilpa. Kuten 4yo, Regret aloitti vuonna Saratoga Handicap ja hävisi ensimmäisen kerran urallaan. Hänet suunnattu korvaukseen kilpailu jossa taas hän oli takaisin hänen muodossa kukistamalla FlitterGold. Regret oli jälleen siirretty lomautus. Hän uskaltaisi &'; t rodun uudelleen, kunnes hän kääntyi viisi ja alkoi voittaa avustus kisa Belmont Stakes. Sitten tuli Brooklyn Tasoitus jossa hän oli jälleen tapasi miespuoliset kollegansa. Regret haalistunut lopullisessa muutaman harppauksia sijoittui toiseksi, jonka nenä Kilpailun voittaja. Hän myöhemmin voitti Gazelle Stakes vastaan ​​fillies ja yön kisa vesijohto. Regret lopulta eläkkeelle hänen 9 tähtisuorituksia ja sijoittamalla kerran. Ilmainen kilpa-pelejä lataus on nyt saatavana www.horseracegame.com. Tutustu ravit Fantasy simuloitu kilpa legendoja menneisyyden ja nykyisyyden. Nauttia peleistä rotujen 3D simulointi ja jakaa kokemuksia maailman saat pelata peli Webissä paljon enemmän pelaajia vuorovaikutuksessa teitä. Pääset alkuun, kirjaudu ja rekisteröidy.