Musta kaviaari romps Down Zenyatta n Levykauppa -Rapid Redux Team, Listening

Australian pikajuoksija, mustaa kaviaaria on johdonmukaisesti kiistänyt maailmanluokan pikajuoksija Heinä- Luettelo ja voitti sen kilpa kirjaa 19 voittoa 19 kilpailuista. Hänen viime feat klo Lightening Stakes todistamassa mustaa kaviaaria pitää kiinni hänen tahtiin kätevästi vaanii asema perässä kilpailu johtaa Hay Luettelo ellei kehotti kohti lopullista 250 metriä. Musta kaviaari syntyi voittaa vastaan ​​Heinä- Luettelo jälleen lähes kaksi pituutta, pitää puskurointi kolmanneksi jälleen kaksi pituutta.
Rotu on voittanut näyttävästi hieno Australian pikajuoksija hänen yhdenvertaisen alistavat Amerikan hevonen, Pippuri &'; s Pride 19 peräkkäisen voittaa liian. Mukaan Musta Caviar &'; s yhteydet, tamma voivat alkaa ensi vuonna Royal Ascot tai Futurity Stakes jos Dubai World Cup ei ole asetettu päälle juoksunsa &'; s kilpa-kortteja.
Jos mustaa kaviaaria alkoi?
Kaviaari by Doomben 10000 voittaja, Bel Espirit, pois tamma Helsinge, unraced, oli foaled elokuussa 2006. Hänen ensimmäinen voitokas kisa Flemington vuonna listaamattomien kilpailussa seurasi pian hänen toinen debytoi kauden &'; s voittaa Caulfield Blue Sapphire Stakes kanssa vika sijoittui toiseksi.
mustaa kaviaaria pian laukaistiin Ryhmä 2 Danehill Stakes, jälleen Flemington seuraava lyhyt voittaa työjakso Crockett Stakes. Hän voitti kisan liittämällä hänen voittoja tulee vähitellen voittoputki. Tammikuussa 2010, mustaa kaviaaria jatkettiin uransa toisen Grade2 tapauksessa Australian Stakes jälkeen lomautuksen lähes 4 kuukautta, koska rintakehän lihas. Kuitenkin hevonen jatkuva toinen jalka vahinkoa ja uudelleen siirrettiin osaksi lomautuksen ellei hän toipui täysin.
Ennen purkamista sarja luokan 1 tapahtumien hänen neljä vuotta vanha kausi, mustaa kaviaaria kilpaili kaksi Grade 2 kilpailua, Schillaci Stakes ja Schweppes Stakes, jotka molemmat hän voitti, vastaan ​​Winter King Hot Tanskan vastaavasti.
marraskuuta 2010 Flemington, mustaa kaviaaria voitti ensimmäisen 1. luokan tapahtuma, Patinack Farm Classic siirryt Lightning Stakes vastaan ​​Hay List. Hän äskettäin uudelleen suoritetaan voiton Flemington &'; s Lightning Stakes, jälleen vastaan ​​Hay Luettelo äskettäin helmikuun 18. päivänä. Vuonna 2011 mustaa kaviaaria myös kiirehtivät 1200m, Newmarket Handicap, William Reed Stakes ja TJ Smith Stakes seuraa BTC Cupissa. Hän toistuvasti voitti Hay Luettelo neljässä eri rotuja joista yksi että he molemmat väittivät kahdesti johtaa peräkkäin vastaavat vuotuiset rotu tulos.
Koska viisivuotias, mustaa kaviaaria uudelleen yrittänyt hänen aikaisemmin voitti Grade 1 ja 2 turnauksia ja meni saumattomasti valloittaa Schillaci Stakes, Schweppes, ja 1. luokan Patinack Farm Classics. Yhdessä Australian Stakes tämän vuoden tammikuussa, musta kaviaari on ajanut Orr Stakes ja Lightning, hän olisi määrä alkaa ensi vuonna Royal Ascot, Futurity tai lentää kansainvälisillä Dubai World Cup kerran hänen kilpa aikataulu suunnitelmat ovat jäässä .
hetkellä ottaa vastasi Pepper &'; s Pride ennätys ja Australiasian yhdessä omistama kirjaa 19 voittoa kolmena peräkkäisenä vuonna Desert Gold ja Gloaming, mustaa kaviaaria voitaisiin pian polkeminen monia muita lujasti American kirjaa purkaa.
Muut kuin kova tosielämässä täysiverinen kilpa joka ei ole yhteydessä nakki, on olemassa useita hienoja online-kilpa-pelejä suunnitellut mentorit ja rotu asiantuntijoiden täysiverinen kilpa ympäri maailmaa meidän viihde ja koulutus urheilun. Pelit on suunniteltu 3D simulointi, joka tarjoaa heille erittäin realistinen ja kuulijan tunnelma. Ne ovat helposti procurable läpi ladattavissa ilmaiseksi www.horseracegame.com ja tukevat monitasoisen ja monen pelaajan pelaamista. Viestit palvelut verkossa ja hemmottelu isännästä kilpa asiantuntijoita ja ratsastajista tekevät pelistä absoluuttinen hoitoon.