Baltimore D johtaa 34-17 voiton NY Jets 3 TDs

kaksi franchising ennätykset asetettu sunnuntaina yöllä Ravens: eniten Photos puolustava pelaajille kolme ja pisin voittoputki yli kilpailija, niiden seitsemäs peräkkäinen voitto vastaan ​​Jets.

Jalkapallo voi johtaa erittäin ironista ajoittain, aivan kuten se teki sunnuntai-iltana aikana välienselvittely Baltimore Ravens ja NY Jets M & T Bank Stadium, jossa entinen Baltimore puolustuskannalla koordinaattori ja nykyinen Jets päävalmentaja Rex Ryan oli luennoinut miten puolustus on juoksi. Kolme puolustava tuotto touchdowns Ravens päihitti NY Jets 34-17 ja asettaa franchising ennätys eniten puolustava TD historiassa.

Mark Sanchez oli tuoreessa lihassa Ravens &'; hurja K joka sai 21 parin 34 pistettä pois kaksi fumbles ja yksi Sieppausmahdollisuudet pelinrakentaja, joka myös pidettiin 119 telakat ja nolla TD. Mutta Sanchez kärsinyt enemmän kuin vain virheitä, että yönä, kun hän sai kaksi kovaa blindside hittejä turvallisuus Ed Reed ja puolustusalueella Haloti Ngata. Sanchez didn &todellisten tuloste; halua kiertää hänen syyttää tappion, mutta huomautti, että “ meillä kaikilla oli osuutemme tämän menetyksen. &Rdquo;

Sanchez virheitä aktivoitu Baltimore aikaisin pelin kautta 6-jaardin sählätä tuotto Jameel McClain, joka antoi isäntä johtoon vain kolmen minuutin toiminnan. Jets heti vastasi Joe McKnight &'; s 107 jaardin alku palaa hetkellisesti jopa pisteet seitsemän pistettä kappaleelta. Kanssa 6:27 mennä ensimmäisellä neljänneksellä Billy Cundiffin antoi Ravens 10-7 johdon kautta kentän mennä, ja Ray Rice laajensi sitä 17-7 kanssa 3 piha ajaa viisi minuuttia myöhemmin.

Aikaisin toisella neljänneksellä Cundiffin lisäsi kenttä maalin Ravens, että jos nyt 13 pistettä, ero, joka aikoi nostettava 20 kiitos Jarret Johnson &'; s 26 jaardin sählätä palata, mitä oli Sanchez &'; toiseksi virhe yötä. Mutta ennen puoliajalla NY Jets piristyi 10 pistettä vaikka 35 jaardin kuuntelu paluu David Harris ja 40 jaardin kentän tavoite Nick Folk, joka lähetti ne tauko 27-17.

Kaikki toiveet päässä NY Jets tulla takaapäin murskattiin kolmannella neljänneksellä, kun Sanchez &'; n syöttö oli pysäyttänyt Lardarius Webb, joka juoksi 73 metrin ja laittaa lopullinen 34-17 ottelun, koska molemmat joukkueet menivät tyhjä viimeisellä neljänneksellä.

Coach Ryan ollu &'; t ankara Sanchez, jolle hän ratifioinut hänen luottamusta siitä, että “ hän on meidän pelinrakentaja ja uskon häneen. &"; Ja noin tappio hänellä oli kehuja hänen kilpailijansa, joiden “ puolustus oli mahtava. &Rdquo;

Baltimore oli jo antaneet fanit maistaa puolustava valtaa kauden avaus vastaan ​​Pittsburgh Steelers seitsemän liikevaihdot, joka valmentaja John Harbaugh mitoitettu “ upeimmat puolustava suorituskyky Kuvittelin &'; d koskaan nähnyt , &"; mutta hän oli niin vaikuttunut voiton Jets että tunnusti, että se “ päällä se. &";

Vaikka Ravens on menossa osaksi Bye Week johtajat AFC North Division kanssa 3-1 ennätys, 2-2 Jets on kova peli New England vastaan ​​Patriots sunnuntai-iltana, jos he yrittävät lopettaa niiden kahden pelin menetys pihvi.