Tennessee on Karkea Tie Lopullinen Four

Vapaaehtoisten on kädet täynnä työtä heille maaliskuussa Madness mutta he aikomus tehdä historiaa.

Tennessee Vapaaehtoiset Vaikka he ovat helppo menossa Final Four. Ei vetänyt Numero 1 siemenen NCAA turnauksessa kuin he ajattelivat, pikemminkin jakaa numero 2 siemeniä Pohjois-Carolinassa. East on erittäin vahva ja Carolina on numero 1 siemen turnauksessa. Se tekee menossa Final Four vielä vaikeampaa. Vapaaehtoiset ovat tehneet paljon tänä vuonna. Heidän 29 voitot eniten he ovat haavan historiassa joukkue. He eivät ole voittaneet Southeastern Conference runkosarjassa otsikko vuodesta 1967.

ansaita alkuun siemen NCAA turnaus parantaisi huomattavasti joukkueen mahdollisuuksia saavuttaa Final Four ensimmäistä kertaa. Menemättä SEC turnauksen neljäs sijoittui joukkue, vapaaehtoisten tiesi, että ne saattavat joutua voittaa mestaruuden, jotta asemoitua varten alkuun siemen. Ne olivat kuitenkin järkytti Arkansas 92-91 SEC semifinaali joka työnsi heidät alas paikalla Associated Press kysely lukumäärä 5.

Ei saada numero 1 siementen ja niiden menetys Arkansas oli suuri isku Tennessee. He kohtaavat numero 15 siemenet American Birminghamissa joka voitti Patriot Leage mestaruuden. Jos Vapaaehtoiset voittaa että peli, he pelata Buttler tai Etelä Alabama. Jonkin ensimmäisen ja toisen kierroksen Kaksinkamppailuvedoissa voisi horjuttaa Tennessee. Patriot League on mennyt 2-1 ensimmäisellä kierroksella kolmen viime turnauksissa. Tennessee hävisi Butler viime kaudella.

Jos paikalle kaksi ensimmäistä peliä on tekijä, Tennessee pitäisi olla kunnossa. He voittivat kaksi NCAA pelejä Birminghamissa vuonna 2000, jolloin yksi niiden vain 2 matkoja alueellisen välieriin. Tom O'Connor, NCAA valinta valiokunnan puheenjohtaja sanoi, että sivusto oli tekijä valiokunnan päätöksestä sijoittaa Tennessee vuonna East Region, joka pitää sen semifinaali Charlotte, North Carolina. Ensimmäinen 8 joukkuetta maassa koettiin joukkueet voittaa mestaruuden. Valiokunta yritti tasapainottaa alkuun neljä riviä kullakin alueella ja joilla Tennessee Charlotte tehty maantieteellinen järkeä.

Jos Tennessee saavuttaa alueellinen semifinaali, he voisivat kohdata useita kova Kaksinkamppailuvedoissa kiinnike, joka sisältää myös Louisville ja Washington State. He voisivat tehdä historiaa, jos he saavuttavat alueellisen finaaliin.