3 Good Things ja 3 Bad asioita, jotka tapahtuvat sinulle, kun lopetat Smoking

On monia tupakoitsijoita ympäri maailmaa ja suuri joukko heistä yrittävät lopettaa tupakoinnin. Pysähtyminen on yksi asia, mutta käsittelee vaikutusten jälkeen lopetat tupakoinnin on toinen ja monet ihmiset eivät usko, että he voivat hallita sitä. Jos olet yksi näistä ihmisistä rohkaistua koska tässä artikkelissa aion esille joitakin hyviä asioita, joita tapahtuu sinulle, kun lopetat tupakoinnin ja joitakin huonoja asioita. Kun se tulee pahaa minä annan sinulle joitakin varma palo tapoja, joilla käsitellä näitä asioita.

Yksi hyvä asia, joka tapahtuu, kun lopetat tupakoinnin on alatte hengittää helpommin. Aikaa tämä vie tapahtua vaihtelee henkilöstä toiseen ja se voi kestää 1 päivä jopa 3 kuukautta ennen näet tämän alusta tapahtua. Näin käy, koska kurkun ja hengitysteiden jotka olivat niin saastuttamia tupakan jäännösten ja kemikaaleja on selvitetty. Se myös tapahtuu, koska ainetta nimeltä terva, joka täyttää teidän keuhkoihin kun savu saa poistuu hitaasti mutta varmasti keuhkoista tehden helpompi kuljettaa happea.

Toinen hyvä asia, joka tapahtuu, kun lopetat tupakoinnin on tulet hygieeninen. Aiemmin olet luultavasti ollut nikotiini värjättyä kädet ja vaatteet voi myös haju nikotiini mutta jos lopetat tupakoinnin tämä on menneisyyteen. Voit varmasti odottaa enemmän hygieeninen elämäntapa

Toinen asia myönteinen asia, joka tapahtuu, kun lopetat tupakoinnin on terveydelle tilanne paranee. Tämä on enemmän pitkän aikavälin asia, mutta mahdollisuuksia kehittää hengenvaarallisia sairauksia normaalisti liittyvät tupakoinnin lasku 50%, kun lopettaa tupakoinnin.

Jotkut paha, mitä tapahtuu sinulle, kun lopetat tupakoinnin kuuluu se, että aloitat kärsivät nikotiinin vieroitusoireita, jotka voivat ovat ahdistuneisuus ja masennus. Tämä on yksi osa tupakoinnin lopettamiseen, joka tekee sen hyvin vaikea tehdä sen käyttämällä tahdonvoiman yksin. On monia korjaustoimenpiteitä ja tuotteet voit taistella tätä vaikutusta.

Toinen negatiivinen seikka tupakoinnin lopettamiseen on, että painonnousu. Näin tapahtuu, koska tupakointi estää ruokahalu mikä on vähemmän todennäköisesti voit yli syödä. Kun lopetat tupakoinnin olet todennäköisesti syödä enemmän ja tämä aiheuttaa painonnousua. On muitakin tuotteita, joita voit taistella tätä vaikutusta tupakoinnin lopettamiseen liian.

viimeinen negatiivinen asia, joka tapahtuu, kun lopetat tupakoinnin on aloitat kärsiä unettomuudesta. Tämä voi alkaa vaikuttaa työsi ja muita näkökohtia elämäsi, mutta se tapahtuu vain lyhyen aikaa paljon kuin monet muut kielteisiä puolia tupakoinnin lopettamiseen.

On olemassa monia ratkaisuja näihin ongelmiin ja voit lukea lisää näistä ratkaisuista napsauttamalla tämän sivuston siitä, miten voit lopettaa tupakoinnin ja lukemisen artikkeleita siellä.
.

Tupakointi - miten lopettaa tupakointi tai lopettaa tupakoinnin

  1. Tietoja Vaihtoehtoja Smoking
  2. Lopeta tupakointi-ja nauraa So Hard sinusta tulee Tree
  3. Kuinka Sähköinen savuke on viisaampi vaihtoehto?
  4. Stressaavissa taloudellisina aikoina: Vaarat Smoking
  5. Tarvittavat suuntaviivat Champix users
  6. Läpimurto käyttäminen mielikuvia Lopeta Smoking
  7. Tietoja Keuhkosyöpä tilastot - Sukupuolten väliset erot bronchogenic syöpä Rates
  8. Miksi se on yksinomaan enemmän alkukantainen varten nainen lopettaa tupakoinnin?
  9. Lopeta tupakointi: koska et halua tappaa ja kuolla!
  10. Viime jaloista väitteistä selvästi vääräksi: e-savukkeet eivät ole huomattavan määrän niko…