Tom Narri - Incredible täysiverinen alkaen 1950's

3. asteen tapahtuma, Tom Typerys Handicap rotu syntyi kuin kunnia maksettu yksi hienoimmista thoroughbreds maailman kilpa historia, Tom Fool joka sijoittui 11 Veri-Horse lehden hänen hämmästyttävä suorituskyky mahdollisena täysiverinen erittäin tunnettu hänen ylivalta yli monet contendereiksi hänen sukupolven.
haitta kilpailu alkoi vuonna 1975, vain vuosi ennen Tom Typerys &'; s kuolema. Rotu avoinna kolme vuotiaille ja jopa ajetaan kuusi vakomittaa ja tarjoaa palkintorahaa $ 150.000. Suorita vuosittain vesijohdon ensimmäisellä vuosineljänneksellä, ennätys suorituskyky on saavutettu Calibrachoa vuonna 2011; edellinen ennätys suorituskykyä toteutettiin vasemmalla rannalla vuonna 2002, jolloin kilpailu ajettiin 7 vakomittaa.

tunnustaminen kunnioittaa Tom huijata täysiverinen rodun tapahtunut, johtuu hänen huippuosaamista kilpa sekä klo siring. Tom Narri isänä peräti 30 panokset voittajia, jotka sisältävät Yhdysvaltain Horse of the Year 1966, Buckpasser; Triple Crown kilpailuista voittaja Tim Tam ja johtava kaksivuotias ja isä Silly Season.

Tom Typerys &'; s ura oli yksi, joka sported hyvä 30 alkaa uran kolme vuotta vain yksi rahat viimeistely. Hän voitti 21 kisaa, sijoittui toiseksi 7 ja kolmas 1. Hänen ensimmäinen kilpa vuosi kaksivuotiaan vanha näki hänet kilpailevat 7 kilpailua kaikissa; hän voitti viisi heistä ja sijoittui toiseksi 2. Tämä vei hänet hetkessä parrasvaloissa, kun hän voitti Champion kaksivuotias Colt varten 1951.

Kun sijoittui toiseksi 1952 Wood Memorial Stakes, joka oli suuresti odotettu olla selvä voitto kolmevuotias, Tom Narri tehtiin eläinlääkäri check-up, joka paljasti hän oli supistui kuume ja oli väittänyt kisaa samalla sairas. Huono terveys piti hänet pois monia tunnettuja rotuja kuten Triple Crown. Kuitenkin hänen comeback lähes pari kuukautta myöhemmin, Tom ääliö voitti Jerome Handicap ja kolmanneksi vuonna Travers. Hän voitti myös Empire Cityn tasoitus ja veti of kaksitoista rodun rahaa maaliin kauden kolmentoista alkaa.

Hän aloitti jälleen kerran neljä vuotias ja kosti hänen Triple Crown poissaolon voittaa New Yorkin Handicap Triple Crown voitti kaikki kolme Metropolitan Tasoitus yhdessä Suburban ja Brooklyn Handicap. Tom Narri sai Horse of the Year -palkinnon hänen uskomaton suorituskykyä vanhempi hevonen. 1965, hän oli myös johtava isä Britanniassa ja Irlannissa. Veri-Horse lehti listasi hänet 11 ja Hall of Fame jäseneksi kilpailija vuonna 1960.

Tom Typerys ja monia muita hienoja thoroughbreds voidaan nyt ratoja virtuaalista joka esittelee näitä uskomattomia hevosten maailman kilpa historia simuloitu 3D by HorseRaceGame. Viileä online-kilpa-pelejä tuoda kaikille kilpa faneille urheilun hevosurheilu ilmaiseksi ladattavana versiona joten jokainen niistä meistä voi nauttia pelistä. Yli 5000 thoroughbreds odottavat simuloitu korkea tarkkuus henkiin koko ajokokemus niin realistisesti kuin se olisi suuri seisoo meidän ulottuvilla. Pelikonsolit tukevat sekä ladata ja online-versiot sekä online interaktiivinen aluksella jonka avulla pelaajat voivat jakaa tietoa ja rotu palautteita, tulokset, strategiat kaikki verkossa.

Seuraa yksinkertainen rekisteröinti löytää itsesi kynnyksellä jännittävään maailmaan pelejä, joka on erittäin vaikea vastustaa, jos olet yksi tosi harrastaja!