Jenson Button voitti Kanadan GP lopullisessa lap

Epic voitto McLaren &'; s kuljettaja snatching nro 1 Sebastian Vettel epilogi rodun ja kiipeily nro 2 sijoitukset.

Mikä rotu on asunut Kanadan Grand Prix, jossa ei edes sade pystyi pysäyttämään sen saamasta eeppinen päättyy, oltuaan punainen merkitty kaksi tuntia. Red Bull Racing &'; s Sebastian Vettel oli clinched paalupaikan ja oli pystynyt pitämään sitä 69 kierrosta, mutta seuraavassa ja viimeisellä kierroksella virhe tulee maksamaan hänelle kilpailussa, sillä Jenson Button McLaren käytti sitä vaatia ensimmäinen paikka, ja pilata mitä olisi voinut olla puolustava mestari &'; viidenneksi voitto vuoden.

Kanadan GP edusti ensimmäinen voitto kauden Button, joka pystyi myös nappaamaan nro 2 Reb Bull &'; s Mark Webber sijoitukset. Ajalla 4: 04: 39,537 hän pisimmän kilpailu F1 historia, aika, joka olisi voitu lyhentää, jos se ei ollut &'; t sää, joka aiheutti kilpailu on punainen merkitty noin kaksi tuntia, eikä unohtaa myös tallentaa rikkomatta kuusi kertaa turva-auton käyttöönottoa.

Fanit läsnä Circuit Gilles Villenueve todistaja miten Button päätökseen 34 kulkee koko rotu, joka oli kaikki ainekset että eeppinen tarina on oltava: jännitystä, kiistaa ja sankarillinen loppu tietenkin. Jännitystä vaaran vuoksi, että märkä piiri suurilla nopeuksilla tarkoitus kuljettajille; kiista koska vaikka se pysäytettiin jotkut joukkueet laittomasti käytti sitä muuttaa renkaita; ja sankarillinen pääte kuin Button nappasi nro 1 viimeisellä kierroksella.

Huolimatta menettää rotu lopullisessa sekunnin tämä shouldn &'; t olettaa takaisku Vettel hänen otsikko puolustus, kun hän vielä nauttii 60-pisteen johdon. Joille se ei kai vahinko on Ferrari &'; s Fernando Alonso, joka oli luovuttava kilpailussa ensimmäistä kertaa kausi, ja näkee miten ensimmäinen paikka saa kauempana rotuun jälkeen rotuun.

Kun taistelevat tittelistä kunnes viime kisassa 2010 kausi, Alonso on ottaa pettää 2011, jossa hän oIe &'; edes voitti kisan, jotain, että hän määritteet huonoa onnea. Huolimatta 92 pistettä jäljessä Vettel, Alonso sanoi, että niin kauan kuin se on edelleen “ matemaattisesti mahdollista &"; hän jatkaa taistelee laatta.

Lewis Hamilton on myös menettää maasto viikko toisensa jälkeen taistelussa otsikko, ja syy siihen on mitään muuta kuin hänen aggressiivinen tyyli, josta on tulossa hänet paljon vaivaa tällä kaudella – kaatui neljä ihmistä kaksi races-. Saatuaan vahva kriitikot, Hamilton sanoi hän ei ollut &'; t aio muuttaa hänen tiensä, ja hän teki että melko selväksi ensimmäisellä kierroksella Kanadan GP: siistissä kanssa joukkuetoverinsa Webber ensin, ja sitten kahdesti Michael Schumacherin Mercedes.

reaktio sekä Alonso ja Hamilton odotetaan Euroopan Grand Prix, joka on suunniteltu pidettäväksi kesäkuussa 26 Valenciassa, Espanjassa, jossa kunto on puolustava mestari ja ottaa voitti viime vuonna kilpailu tekee Vettel suosikki.
.

urheilu

1. Vinkkejä Valitse pyörä kautta satula, Runko ja Tires
  2. Onko Jump Manuaalinen vaivan arvoista rahaa?
  3. Painonnosto Jalkapallo: Vinkkejä Kaiken Conditioning
  4. Miten lisätä 50 jaardia golf Your Golf Swing ja alentaa Tasoitus ... ikuisesti! Osa 1