Niin tuskallista kuin se gets

puolustaa Mestarien oli pyyhkäisi läntisen konferenssin välieriin mukaan Dallas Mavericks sunnuntaina.

sunnuntaina iltapäivällä Dallas Mavericks sai Los Angeles Lakers pelin neljä läntisen konferenssin välieriin American Airlines Center. Kanssa 3-0 johtoon Dallas oli mahdollisuus lakaistaan ​​pois puolustaa Mestarien ja turvata NBA-pudotuspelit konferenssin finaaleissa laiturissa, voidaan väitteli voittaja sarjaan Oklahoma City Thunder ja Memphis Grizzlies.

Tietoisena siitä, että sallimalla Lakers reagoida voisi tehdä heidän mennä läpi paljon vaivaa, että jos he päätyivät sarja mahdollisimman pian, Dallas ei tehnyt &'; halua ottaa mahdollisuus pelaa peli viisi vastaan ​​puolustaa Mestarien ja resoundingly kukisti ne 122-86.

nöyryyttävä 36 pisteen alijäämä päättyi unelmat puolustaa Mestarien voittaa kolmannen otsikko peräkkäin, joka siis edustaa loppuun syklin, koska se oli valmentaja Phil Jackson &'; s viime kaudella vastaava Los Angelesissa.

kaukana tasolla tämä oli ainoa tapa, että asiat olisi voinut päättyä heille. Vastaan ​​New Orleans Hornets he osoittivat merkkejä ei enää ole, että vahva joukkue, joka voi aina voittaa mitään vastoinkäymisiä. Huolimatta löytää itsensä alas kahdella ja tulevat takaapäin voittaa sarjan 4-2 heidän ongelmansa olivat selviä. Keskeiset toimijat eivät suorittamista tarpeiden mukaan joukkue, ja penkki ei tehnyt &'; t tarjoavat luotettavia ratkaisuja. Jos se ei ollut &'; t Hornetit kokemuksen puute tämäntyyppisten pelejä -Playoffs- Lakers olisi laskenut eliminoitu ensimmäisellä kierroksella.

Kokemus oli jotain, joka Dallas Mavericks ei ole, siis valvoa 2- 0 -johtoon oli jotain, että he olivat valmiita tekemään, toisin kuin Hornetit. Jos oli opetus, että he oppivat melko hyvin aikana ensimmäisen ja ainoan NBA, kiistetty 2006 vastaan ​​Miami Heat (menetti 2-4), on, että kun olet eteenpäin kahdella, sinun on parasta Don &'; t anna kilpailija takaisin , sillä vauhtia että takaa tulevan antaa päätyä tappava.

20 kolmen osoittimia Dallas päätti lopettaa liiketoimintaa heikentää Los Angeles. Kuten kaikissa Playoffs vain Kobe Bryant puolusti joukkue, mutta voittaa sarjan omasta oli yksinkertaisesti mahdotonta. Dallas syvyys joukkue oli aivan liian paljon yhden Laker käsitellä.

hyvä peli Puerto Rican J.J. Barea, joka nosti itsensä paras maalintekijä pelin 22 pistettä, jonka jälkeen Predrag Stojaković 21 ja niiden franchise pelaaja Saksan Dirk Nowitski kanssa 17 pistettä Mavs tehnyt asioita tapahtui vastaan ​​puolustaa Mestarien ja altistuvat kaikkien niiden puutteista.

turhautunut ja ilman vastauksia Lakers alkoi menettää päänsä, ja päädyin Lamar Odom ja Andrew Bynum ulos. Molemmat osoittivat puute urheiluhenkeä tekemällä turha virheitä että ei tehnyt mitään, mutta upottaa laivan vieläkin.

Se oli surullinen tapa lopettaa valmentaja Jackson &'; s ura, mutta ei joka tarina on onnellinen loppu. Ehkä Dallas &'; Story voittamalla heidän ensimmäinen mestaruus rengas franchising historiassa, mutta se &todellisten tuloste; s liian aikaista alkaa puhua, kun konferenssin finaaleissa Haven &'; t vielä alkanut.