Ruokaa Stockpile

Vai tai ei ajattelee, että voi olla kansallisen hätätilan vastapäätä Nook, jokaisen kotitalouden olisi pitänyt joitakin aterioita varastoitu. Pahus, jopa Uncle Sam sanoo, että se on parasta olla minimaalinen 72 tunnin edestä aterioita ja vettä käsillä! Mutta monet perheet tuskin toimeen viikosta toiseen ja harkitsemaan heillä ei ole rahaa varastoida ylimääräistä ruokaa. Tässä muutamia ideoita olen käyttää ostaa lisää ruokaa ja laita se uudelleen hätätapauksessa. Mukaan paras tapa, olen ollut paikka laittaa takaisin käytännössä vuoden arvo aterioita talouteen, joten en tiedä olet pystyvät tehdä myös!

Ensinnäkin, ostaa yksinomaan elintarvikkeita että aiot käyttää. Jos perhe vihaa tonnikalasäilykkeiden, niin älä osta tapauksia Tuna vain koska ne ovat myynnissä! Kuulen paljon ihmisiä ostoksilla ainutlaatuinen aterioita tai epätavallinen kuulostava kylmäkuivattu ruokaa he ole koskaan syönyt vain siksi se oli myynnissä. Osta vain mitä perheesi syö.

jälkeen ylös, olla varma mitä ostat on hyvin pitkä säilyvyysaika. Kun sanon pitkä säilyvyysaika, tarkoitan vuosi tai pidempään. Olen ostaa aivan niin paljon purkitettu kohteita niin hienosti kuin purkkivauvanruoat. Osa tästä ateriat voisi olla hylly käyttöikä useita vuosia.

Säilytä jäsen kauppoja, kuten Samin ja Costco. Jos sinun täytyy ostaa niihin, niin tee se. Se on sen arvoista. Nämä kaupat ovat perheitä paras hyvä ystävä, kun he tehdä yrittää varastoida ruokaa. Sinun pitäisi ostaa ruokaa irtotavarana ja yksinkertaisesti laittaa se uudelleen kun pääsen kotiin. Voit säästää paljon rahaa tällä tavalla, erityisesti näiden jotka ovat varovaisia.

Kun aloitin varastoinnin aterioita, olen budjetoitu $ 15 per päivittäistavarakaupan matkaa ostaa aterioita, jotka oli pitkäaikainen säilyvyys. Voit aloittaa paljon vähemmän tai enemmän, se on yhtä paljon kuin sinä. Se mikä on tarpeen on, että voit yksinkertaisesti aloittaa! Huomaat, että olet yksinkertaisesti aloittaa leikkaamalla ulos ateriat et todellakaan halua ja aloittaa ostosten aterioita varastoida.

Myös ja että on todella minun salainen varastoitavaksi paljon ruokaa nopeasti, muuttuu myynti tarkkailija ja kuponki Clipper. Jos rakkaat rakastaa Black Eyed Peas ja näet, että myymälä on niitä myynnissä 30 senttiä tölkki, sitten ostaa 10 dollaria hinta niistä! Sama koskee myös muita elintarvikkeita. Katson myynti paperit myyntituotoista lihan kuin paisti. Sitten tehdä nykivää pois tämän lihan, tyhjiö pakkaa ja jäädyttää sen. Se voi pitää hyvä erittäin, erittäin hyvin pitkään tällä tavalla.

Tietyt, nämä ovat helppoja ehdotuksia, mutta ne toimivat. Tottua budjetoinnin muutamia dollareita joka viikko, ja vain ostoksia myytävänä vempaimia ja sinun on järkyttynyt siitä, kuinka reippaasti teidän varasto kasvaa!

Sam on keskimääräinen Joe. Hän uskoo valmistautumisessa huonompi ja blogeja on valmis ja on itse riippuvainen. Hänen filosofiansa on, että olet yksinkertaisesti vain itse riippuvaisia ​​hätätilanteessa. Siksi hän on niin varma siitä valmius- ja tallentaa jopa ruokaa. Voit lukea hänen muita töitä hänen Survival, valmius- ja kaipaa Reliant blogi.
. & Nbsp;

laihduttaminen ja laihtuminen

  1. Delicious Menun tarjoamat Nutrisystem Ja Medifast Diets
  2. Kombucha teetä ja sokeria Addiction
  3. Vesi on salaisuus Paino Loss
  4. Laihtua - Helppo ja yksinkertainen Vinkkejä Miten menettää Weight
  5. 2 Yksinkertainen ja tehokas laihtuminen tekniikoita olet todennäköisesti ole Using
  6. Pysyvä laihtuminen: Turning Esteet osaksi Opportunities
  7. 40 Helppo Liikunta Vinkkejä auttaa Lose vatsa Fat
  8. Aikuiset on asetettava Esimerkki vastaan ​​Lapsuus Obesity
  9. Onko energiatase Mihin? 
  10. Terveellisen ruokavalion terveellisen Life